Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom a fiatalabb, mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a fiatalabb, mai trendi lányok után csorgatja a nyálát, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Egy fiúval 2 hónapja vagyok együtt, 23 és 24 évesek vagyunk. Nagyon odavolt értem, mindent megtett és megtesz a mai napig, de néha, mikor megyünk ide-oda, megjegyzi, hogy hű, ez vagy az a lány elég hot. Miért jegyzi meg? Én fehérbőrű, átlagos alkatú, göndör hajú lány vagyok és a teljesen ellenkező lányokra mond ilyeneket. Eleinte azt hittem, csak viccel, de most már teljesen elment az önbizalmam és úgy érzem, nekem is vékony/barnabőrű/vasalt hajú lánynak kéne lennem, hogy dögösnek tartson. Közben azt mondja, nálam szebb lányt nem szokott látni, de úgy érzem, nem vagyok így jó mégsem.
2017. aug. 21. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha te ilyen sráccal együtt tudsz lenni, az téged minősít babám, ezt sose feledd :)

Ha már 2 hónap után ilyen, ihjaj :D

2017. aug. 21. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, lehet mi vagyunk furcsák, de mi simán megbeszéljük, hogy ez és ez a lány/srác milyen jól néz ki, vagy nem. Hogy miért?! Mert maximálotünk, és tudjuk, hogy mindkettőnknek vannak hibái, de így is kitartunk egymás mellett, és tök mindegy, hogy más milyen szép, attól mi még egymást szeretjük.
2017. aug. 21. 22:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy engem minősít, ezért sem hiszem, hogy ezt tudom folytatni. Előtte nem nagyon volt még kapcsolatom, csak ilyen kavarás szinten, de ez meg így elsőnek elég fura tapasztalat. Először tényleg azt hittem, viccel, de már kb 4-5ször előfordult.
2017. aug. 21. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Legalább mostmár körültekintőbben fogsz párt keresni, ez már csak ilyen:)
2017. aug. 21. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Buta vagy. Tetszel neki, szeret, stb stb. De nem vak, és más is tetszik neki. Szerintem jobb, ha mondja, mintha a hátad mögött csinálná😃
2017. aug. 21. 23:06
 6/10 anonim ***** válasza:
4%

Tök mindegy hogy nézel ki,idővel megunják a legjobbat is.

Majd szépen lassan elfogadod..

2017. aug. 21. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#5-ös azért rohadtul nem mindegy, hogy megjegyzi valakiről, hogy jó csaj, konkrétan csorgatja a nyálát utána
2017. aug. 21. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
LEfordítva azt jelenti: Nekem más nők tetszenek igazán, de te jutottál, és mivel ezek akikre csorgatom a nyálam sosem állnának szóba velem, ezért átmenetileg veled vagyok, mert dugni is kell...
2017. aug. 22. 11:38
 9/10 A kérdező kommentje:

8-as, lehet, hogy ő így gondolja, de a vicces az, hogy sok fiú meg értem csorgatja a nyálát, amit észre is vesz. Sokan még így is udvarolnak, hogy van valakim. Volt, hogy észre vette, bámul egy srác és odaállt mögém, hogy ne nézzen..

Ennyi ideje tartó dolognál ha ilyeneket megjegyez, az nekem fura, mert még ideje se volt "megunni", friss az egész. Mondtam neki, hogy zavar, de hülyén reagálta le, tényleg nincs értelme így. Csak rossz, mert azt hittem, ő normális.

2017. aug. 22. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb még kérdezd meg tőle, hogy miért mondja ezt neked?
2017. aug. 22. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!