Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy ismeretlen srác arra kérne hogy küldj neki képet a puncidról, megtennéd? Izgatna a gondolat hogy a puncidra csorgatja a nyálát és maszturbál?
Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 17:36
1/18 anonim válasza:
haver előbb mennek prostinak minthogy a p#nájukról küldözgessenek képet...
3/18 anonim válasza:
Aha én küldenék szerintem tök jó dolog ez
5/18 anonim válasza:
#4 Ismeretlenről honnan tudod, hogy bejön e? :D
6/18 anonim válasza:
Igen. punciról miért ne? Arról csak nem ismernek felé :) Olyan sokan nem is ismerik! És igen, már volt ilyen és izgatott a dolog, hogy ezzel felhúztam!
7/18 anonim válasza:
Naaaa, lányooook akkor jöhetnek a képek :3 :P Kapotok cserébe is (már ha igénylitek :D )
8/18 anonim válasza:
Én férfiként szívesen kapnék ilyen képeket, izgató dolog lehet...persze csak a hamvas, szép, ápolt, erotikus puncikra vagyok kíváncsi...jöhetnek a privik, de csak tényleg sajátot, csajok!! 18-40- ig jöhet...:-)
9/18 anonim válasza:
Persze, persze, de aztán valójában egyik sem küldené el :D
10/18 anonim válasza:
élőben mutatom meg neki, amikor is belenyomom az arcát, hogy nyalja lucskosra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!