Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anál sex veszélyes óvszer nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál sex veszélyes óvszer nélkül?

Figyelt kérdés

mielött félre értetek, nem a terhesség miatt, hanem,hogy a hátsó kapun távoznak a test hulladékai, salakanyagok,baktériumok... és azt olvasom,hogy óvszer nélkül veszélyes, hogy a férfi akár hugycsö gyulladást is kaphat, vagy bakteriális betegséget, gombás fertözést?

fiuk, kinek van tapasztalata?

megéri kockáztatni?

nekem elsö alkalom lenne, a barátom születésnapjára extra meglepetés,hogy igy is lehet(ö szerette volna mindig, kérte,hogy csak próbáljuk meg, hátha nekem is tetszik...) elöször óvszerrel, csak azért,hogy méég jobban örüljön, ha a vége felé van, akkor kiveszem, leveszem a gumit, és vissza teszem, elképzelésem szerint imádná, elöször élvezne nöbe, óvszer nélkül.

ti mit mondatok?

vele is beszélek majd akkor, de köztetek van e valakinek rossz tapasztalata?

vagy más baki közben,hogy olyanos lett... vagy hasonlók?

2017. okt. 11. 18:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

"Mi a párommal 2 éve havi két-háromszor toljuk, óvszer nélkül, a végén bele élvezéssel és soha nem volt semmi gond."

Akkor megnyugodhat mindenki,mert ha nálatok nem volt még sohase gond,akkor másnál se lesz..

2017. okt. 11. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

11:

De én legalább saját tapasztalatból beszélek egy olyan témában, amiben csak saját tapasztalattal lenne érdemes megszólalni.

Ez ugyanaz, mintha férfiak kezdenének írogatni tanácsokat a fogamzásgátlás kategóriába. Vagy amikor olyanok írják hogy prostitól biztos AIDS-et kapsz, akik még sosem voltak prostinál.

Ha NEKED személyesen van valami rossz tapasztalatod, akkor elfogadom. Hallgatom. Csak ne arról beszéljen senki, hogy miket olvasott, miket hallott, milyen félelmei, milyen paranoiái vannak. Hanem saját, személyes tapasztalatokról.

2017. okt. 11. 18:37
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Én előtte beöntéssel meg szoktam tisztítani magam. Az ebay-ről rendeltem ehhez ilyen zuhanycsőre szerelhető beöntőfejet:

[link]

Ezzel számomra sokkal kényelmesebb. Úgy szoktam csinálni, hogy először is 100ml-es fecskendővel vagy egy körtés beöntővel olívaolajat fecskendezek a fenekembe, majd kellemes hőmérsékletű vizet engedve addig hagyom, hogy folyjon belém, amíg azt nem érzem, hogy kezd feszíteni. Ezt követően várok pár percet (az ideális legalább 5 perc lenne, de van, amikor nehéz megtartani), majd a WC-n kiengedem magamból. Aztán megismétlem. Majd megint... egészen addig, amíg tiszta víz nem jön belőlem. Természetesen én mély beöntést szoktam így végezni, és minél többször ismétlem meg, annál több vizet tudok magamba engedni - de közben a záróizmom is egyre jobban ellazul, így egyre nehezebbé válik a vizet bent tartani. Amikor már tiszta víz jön belőlem, ismét olajat fecskendezek magamba, majd egy-két ujjamat általában be szoktam dugni, mert nem mindig tudom magamból az összes vizet kinyomni.

Ez nekem is segít ellazulni, és még aggódnunk sem kell amiatt, hogy "olyan" lesz a párom farka.

2017. okt. 11. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
én is szívesen a seggedbe élveeznék
2017. okt. 11. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi tavaly próbáltuk ki először a barátnőmmel. Először is készülj arra hogy bizony nem lesz olyan könnyű dolga oda betenni a pasinak de türelem (mi sokat kacagtunk közben bénázásunkon), elég kemény farok kell hozzá és nem pont ideális helyen van a popsilyuk szemből. Gumival nagyon nehéz mert a szoros popsilyuk állandóan lehúzza és ez még jobban nehezíti az egészet. Úgyhogy ezt mindörökre elvetettük már akkor.

Utólag mondta a barátnőm hogy miközben én elvoltam otthonról ő előkészítette a terepet beöntéssel és vett olyan szexshopokban kapható anál síkosítót is amitől sokkal jobban csúszik és nem dörzsölődik le szex közben a bőrről. Szóval úgy lepett meg hogy a hétköznapi szeretkezés közben kutya pózba ment át és megkért hogy tegyem be oda is, csak vigyázzunk hogy vissza hüvelybe már ne tegyem és élvezzek a popsijába. Közben nem volt semmi gond, nem fájt neki, segített visszatenni ha kicsúshzott és nagyon élvezte mint ahogy én is. Mindig azt kérdezte közben hogy mennyire van benne, majd telefonon mondta viccesen hogy egész nap érezte a popsikáját de jó mert így rendbe van téve az is.

2017. okt. 13. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!