Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál sex veszélyes óvszer nélkül?
mielött félre értetek, nem a terhesség miatt, hanem,hogy a hátsó kapun távoznak a test hulladékai, salakanyagok,baktériumok... és azt olvasom,hogy óvszer nélkül veszélyes, hogy a férfi akár hugycsö gyulladást is kaphat, vagy bakteriális betegséget, gombás fertözést?
fiuk, kinek van tapasztalata?
megéri kockáztatni?
nekem elsö alkalom lenne, a barátom születésnapjára extra meglepetés,hogy igy is lehet(ö szerette volna mindig, kérte,hogy csak próbáljuk meg, hátha nekem is tetszik...) elöször óvszerrel, csak azért,hogy méég jobban örüljön, ha a vége felé van, akkor kiveszem, leveszem a gumit, és vissza teszem, elképzelésem szerint imádná, elöször élvezne nöbe, óvszer nélkül.
ti mit mondatok?
vele is beszélek majd akkor, de köztetek van e valakinek rossz tapasztalata?
vagy más baki közben,hogy olyanos lett... vagy hasonlók?
"és azt olvasom,hogy óvszer nélkül veszélyes, hogy a férfi akár hugycsö gyulladást is kaphat, vagy bakteriális betegséget, gombás fertözést?"
Ha neked megéri,akkor csináld,annak ellenére,hogy tisztában vagy a lehetséges kockázatokkal.De azért mert xy nem kapott fertőzést,nem biztos,hogy nálatok is így lesz.
valakinek tapasztalat?
mennyire ciki, ha esetleg olyanos lessz a fiu farka?
itt nem a szeretöi viszonyról, meg a haveri, megszokott kapcsolatokról beszélek.
szerelmesek vagyunk, szeretjük egymást, mit szólnál, ha a szerelmeddel lennél, és mikor kiveszed, a fehér farkad helyett egy néger f@*z fogad?
:D ilyen mesfogalmazásban, mindenki érti...
Amúgy akik itt rinyálnak azok a valóságban mennyit csinálhatták?
Mi a párommal 2 éve havi két-háromszor toljuk, óvszer nélkül, a végén bele élvezéssel és soha nem volt semmi gond. De gondolom a többi válaszoló még többet csinálta életében, onnan tudja ilyen jól a dolgokat.
szegény el vagy tévedve én nönek érzem magam ha van barátom, ha nincs.
nem ez befolyásolja
és elöször élvezne akárkibe is, óvszer nélkül.
igy megfelel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!