Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A szex óvszerrel mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex óvszerrel mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

Mikre kell figyelni pontosan, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen?

Sokat utánaolvastam már a témának és ezeket találtam:

-minőségi óvszer, szavatossági időn belül kell használni (jobb márkákat nem tudok)

-fürdeni előtte jó alaposan

-kibontani óvatosan, a végét (spermazacskót) összefogni és a többi részét legörgetni rá, merev állapotban.

-síkosító talán nem kötelező, de ha igen, azt az óvszer külsejére kell tenni és csak víz bázisút, mert az olaj bázisú sérti az óvszer anyagát

-külön óvszer mindenféle szextípushoz (orális, anális, stb.)

Van még valami fontos tudnivaló? Nem nagyon találtam olyan helyet, ahol a legfontosabb dolgokat felsorolnák, én pedig továbbra is tartok a dologtól. Van még valami ezeken kívül? Egyáltalán nem akarok gyereket és beteg sem akarok lenni.

2013. júl. 6. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez bőven elég, ha ezeket betartod.
2013. júl. 6. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
a síkosítóhoz nem tudok hozzászólni, de a többit jól tudod.
2013. júl. 6. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:

És mi történik, ha véletlenül kiszakad? Úgy láttam, hogy elég változó, melyik szakad ki és melyik nem. Erre olvastam régebben sürgősségi tablettát, annak mi a neve pontosan?

És akkor már majdnem biztos, hogy megbetegedtem?

2013. júl. 6. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:

tehát nő vagy?

100%-os védekezés nem létezik.

csak az önmegtartóztatás.

ennyire valahogy nem kéne félni. egyébként nekem még sosem szakadt ki az óvszer.

ha nem fertőzött a partnered, akkor nem leszel beteg.

ha fertőzött, akkor sem biztos, hogy beteg leszel. attól is függ, hogy milyen betegsége van az illetőnek.

de uszodában is el lehet ám mindenféléket kapni. olyanokat is, amire azt mondják, hogy csak nemi úton terjed. nekem szűz koromban sikerült egy ilyen betegséget kifogni. szóval nincs 100%-os biztosíték, és nem szabad ennyire túlaggódni szerintem. az persze nagyon helyes, ha védekezel. de mindent nem tudsz kontrollálni az életben, ezt el kell tudni fogadni.

2013. júl. 6. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem, pasi vagyok.

Tudom, hogy ennyire nem kell félni, de mondjuk nem akarok halálos beteg lenni ilyen dolog miatt. És még gyereket sem szeretnék.

2013. júl. 6. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:

ha férfi vagy, akkor még szerencsésebb is vagy ebből a szempontból, mert nőknek sokkal könnyebb mindenfélét elkapni. az óvszerrel te megteszed azt, amit tehetsz. a nőt nem kényszerítheted rá sem esemény utáni tablettára, sem fogamzásgátlóra.

ha nemi életet élsz, bele kell törődni, hogy megvan az esélye, hogy gyereked legyen. ha ezt a tudatot nem tudod elviselni, szerintem irány a pszichológus. vagy önmegtartóztató életet kell élni.

de egyébként ennyire nem szabad túlparázni az életet.

2013. júl. 6. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:

egyébként szerintem nem hülyeség elmenni szűrésre mindkettőtöknek, mielőtt valakivel nemi kapcsolatba kerülsz. ha vért adsz, akkor 5 féle betegségre néznek. köztük aids-re is. esetleg mindketten elmehettek ilyenre előtte. a gyerekkérdés az viszont még mindig megmarad.

ezzel együtt kell tudni élni.

2013. júl. 6. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link] - ezekre figyelj oda!

2013. júl. 6. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!