Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted veszélyes, ha védekezés nélkül így ér össze a férfi és női nemi szerv (összedörzsölődik)? Többi lent.
Tehát úgy, hogy a farok hozzáér a puncihoz, le-fel mozog a farok a puncin, szóval kb. simogatja, de:
- nincs behatolás
- nem megy a hüvely környékére a farok vége
- és a farok végén a makk teteje, amiből kijöhetne esetleg az előváladék (amitől sokak szerint teherbe lehet esni), szóval a makk egyáltalán nem ér hozzá a puncihoz, mert "felfelé ívelve" simogatja a farok a puncit.
Hogy ennek mi értelme? Előjáték. :)
Mit gondolsz, ha nem hagyom, hogy védekezés nélkül becsússzon (mert sosem hagyom, még soha nem szeretkeztem megszakítással), akkor ez a kis előjáték mennyi veszélyt rejthet magában?
26N
esély itt is van a terhességre de gyakorlatilag a 0-val egyenlő.
mert előválladék kifolyhat, mert ugye egy láthatatlan szemm spermia (ondó) is lefolyhat a tövön és beledörzsölhető a punciba.
Mondjuk ilyen előjátéknak tényleg nem túl sok értelme, hacsak nem direkt kínozni akarjátok magatokat, mert itt már nehéz megállni, hogy csak ennyi maradjon belőle....
Orálissal mi a probléma?
Igen, ez tök jó előjáték.
Egyébként nem, ettől nem leszel terhes
Esély az biztosan van.
Szerintem a biztonság kedvééért használj fogamzásgátló tablettát.
Született már így gyerek, szóval nem tudom, minek ír, aki nem ért hozzá... de az esély tényleg nagyon kicsi.
Az orosz rulettet is szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!