Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban tényleg ciki az óvszerhasználat? Ez valóban kényszer minden férfi számára?
1. Csak akkor házasodnék, ha már a gyerekvállalás 1-2 éves távolságra került és ha becsúszna egy baba éppen most, az sem lenne baj.
2. Emiatt a megszakításos védekezés is teljesen rendben van egy házasság elején, a gyerek előtt.
3. Ha már megvan a megfelelő számú gyerek, amennyit akartunk, akkor (spermák lefagyasztatása mellett, hátha kell még későbbre) én elköttetném magam férfiként.
4. Biztos én élek egy párhuzamos valóságban, de a nők 80%-a megfigyelésem szerint hajlandó a megszakításos szexet vagy fogamzásgátlót használni, csak valamiért a gyakori kérdéseken vannak felülreprezentálva az óvszermániás nők.
MNem hinném hogy ciki de annyira nen is jó vele.. De ehez házasság se kell, egy kapcsolatban is meg van pl a gyogyszer előnye
L
15 éven keresztül óvszerrel védekeztünk házasságon belül is - kivéve persze gyerek projektek.
A férfiak részéről hiszti az óvszer, a tudaton kívül szinte semmi különbség nincs, agyban kell a dolgon túllépni ...
Hogy lenne már ciki?!!!
Nem ciki!!!
Nem az.
Kezdjük ott, hogy az óvszer jóval kisebb megterhelést jelent a szervezetnek, mint folyamatosan a természetes működését felborító gyógyszer hatásának kitenni. Kényszer? Kisebb kényszer jóval, mint mérgezni magad (pontosabban a barátnődet).
Én mivel attól, hogy házasságban él valaki, általában nem szeretne egy focicsapatnyi gyereket, bizony illendő azt a gumit felhúzni.
"Az óvszer használat olyan a férfinak mint neked lábat mosni nejlon harisnyában."
Bírom a kisarkított, torz hasonlatokat.
És fogamzásgátlót szedni milyen? Mint torokgyulladásra ciánt bevenni?
Smyl3:
Nem empátia hiányban szenvedő nő vagyok, hanem 40-es férfi és így állítom ezt, mint aki jó húsz éven keresztül óvszert használt a védekezéshez! Mert én sem értek vele egyet, hogy egy nő mesterséges hormonokkal csessze szét a szervezetét és soha nem is vártam el ilyet senkitől.
#4-es voltam :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!