Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szexkapcsolatban direkt nem vagytok gyöngédebbek? Mert az csak szex?
Mostanában csak szexkapcsolataim vannak és egy kivételtől eltekintve olyan snasszok a férfiak. Előjáték szinte semmi, egyből kiveszi, ha vége a menetnek, rögtön öltözködik stb. Egy srác volt, aki igazán szenvedélyes is volt, simogatta a hajam, becézgetett szex közben, együtt zuhanyoztunk, órákig csak simogatott.
Nekem ezek a dolgok akkor is hozzatartoznak, ha nem gondolom komolyabban. Nem kívánok szerelmes lenni senkibe, de olyan kiabrandito, hogy ilyeneket a férfiak, még akkor is, ha semmi tétje nincs.
Most biztosan kapom az ívet, hogy bunkokkal jövök össze mit várok?
Én amikor ilyen kapcsolatom volt akkor is azt akartam, hogy a partnerem maximálisan az ő igénye szerint a legjobban élvezte magát, hisz akkor máskor is megkeres.
Remélem te is csak azt hívtad újra, aki rád is figyelt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!