Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban, ahol jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban, ahol jól ismerik egymást a felek, lehet vagy szokás adni vmi ) tényleg) apróságot Valentin-napra?

Figyelt kérdés

Szexen kívüli dologra gondoltam 😃

Pl kedvenc csokija, kedvenc itala vmi személyes , de "hétköznapi" apróság

2017. febr. 8. 22:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Én semmit nem viszek

Attól hogy dugunk nem vagyok vele paraszt nyilván de azért ajándékokat sem fogok vinni

23/F

2017. febr. 8. 22:19
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
simán. bármikor
2017. febr. 8. 22:20
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is van ilyen "kapcsolatom", ha adnék neki valamit, azt hinné, hogy többet akarok és nem lenne többé játszópajtás. Szerintem ne vegyél
2017. febr. 8. 22:23
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Valentin nap=szerelmesek napja és nem azoké akik szexkapcsolatban vannak.A másik hogy szexelni jársz vele össze és nem akarsz tőle többet, akkor minek akarsz neki adni valamit?Félreérthető lenne az egész.
2017. febr. 8. 22:26
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi erővel a sima barátaimnak is kéne ajándékot adni valentin nap alkalmából? Ezt a hülyeséget, miért kéne?
2017. febr. 8. 22:31
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Én még normál párkapcsolatban is hülyeségnek tartom:)
2017. febr. 8. 22:35
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem hülyeség, én amúgy is szoktam kapni virágot, ezt azt szinte mindig, én is vettem már pl. nyaraláskor vagy ha valami megtetszett és ő jutott róla eszembe. De ez így van haverokkal is, szüleimmel is.
2017. febr. 8. 23:21
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
#7 Nem ugyanaz ajándékozni egy szexpartnernek szerelmesek napja alkalmából, mint csak úgy, mert eszedbe jut akármelyik ismerősöd valamiről.
2017. febr. 8. 23:32
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
max veszel neki egy csomag kekszet, de semmiképp se ilyen szivecskés lószart
2017. febr. 8. 23:57
 10/17 anonim ***** válasza:
72%
Én vennék a nőnek pár szál virágot. Attól, hogy csak szex, egy kis figyelmesség jól esik az embernek. Ez nem jelent semmi többet.
2017. febr. 9. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!