Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban, ahol jól ismerik egymást a felek, lehet vagy szokás adni vmi ) tényleg) apróságot Valentin-napra?
Figyelt kérdés
Szexen kívüli dologra gondoltam 😃
Pl kedvenc csokija, kedvenc itala vmi személyes , de "hétköznapi" apróság
#szex #férfi #nő #kapcsolat #szerető #szexkapcsolat #viszony #Valentin nap #Barátság extrákkal #Szeretők
2017. febr. 8. 22:17
1/17 anonim válasza:
Én semmit nem viszek
Attól hogy dugunk nem vagyok vele paraszt nyilván de azért ajándékokat sem fogok vinni
23/F
3/17 anonim válasza:
Nekem is van ilyen "kapcsolatom", ha adnék neki valamit, azt hinné, hogy többet akarok és nem lenne többé játszópajtás. Szerintem ne vegyél
4/17 anonim válasza:
Valentin nap=szerelmesek napja és nem azoké akik szexkapcsolatban vannak.A másik hogy szexelni jársz vele össze és nem akarsz tőle többet, akkor minek akarsz neki adni valamit?Félreérthető lenne az egész.
5/17 anonim válasza:
Ennyi erővel a sima barátaimnak is kéne ajándékot adni valentin nap alkalmából? Ezt a hülyeséget, miért kéne?
6/17 anonim válasza:
Én még normál párkapcsolatban is hülyeségnek tartom:)
7/17 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség, én amúgy is szoktam kapni virágot, ezt azt szinte mindig, én is vettem már pl. nyaraláskor vagy ha valami megtetszett és ő jutott róla eszembe. De ez így van haverokkal is, szüleimmel is.
8/17 anonim válasza:
#7 Nem ugyanaz ajándékozni egy szexpartnernek szerelmesek napja alkalmából, mint csak úgy, mert eszedbe jut akármelyik ismerősöd valamiről.
9/17 anonim válasza:
max veszel neki egy csomag kekszet, de semmiképp se ilyen szivecskés lószart
10/17 anonim válasza:
Én vennék a nőnek pár szál virágot. Attól, hogy csak szex, egy kis figyelmesség jól esik az embernek. Ez nem jelent semmi többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!