Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem? Barátnőm tesója?
Figyelt kérdés
Az van, hogy barátnőm tesójával egyszer már csókolóztunk. Azóta nagyon rám szállt. Csak hétvégén vagyok itt náluk de múlthéten mikor zuhanyoztam konkrétan rámnyitott. De nem véletlenül. Benyitott végig nézett rajtam aztán lassan bezárta az ajtót. A múltkor pont mikor jöttem egy szál tangába sétált végig a folyosón. Akkor rá is szólt barátnőm. Már hallom hogy ő felvan. Barátnőmhöz meg 9-ig hiába nyúlok. Békén kell hagyni mert alszok. De én meg nagyon kanos vagyok. Szerintetek átmennyek tesójához? Tuti nem kelne fel barátnőm. Egyszer kijöttem 7-kor 9 óra volt akkor is hogy felkelt. Pedig ki van pihenve2017. okt. 7. 06:27
21/24 A kérdező kommentje:
El küldtem a kiscsajt. Szerintem meg is értette. Kíváncsi voltam ki hogy reagálna erre a helyzetre. Szerintem jól döntöttem
2017. okt. 7. 18:24
22/24 anonim válasza:
A kiéhezett vén papa persze, hogy meghúzná mindkettőt!
Szerencse, hogy már a kutyának sem kell!
Aki meghúzta a párja barátnőjét...hát gratulálok ember. Annyi eszed sincs, hogy mást kerestél volna. De a barátnő is csodás barátnő lehet.
23/24 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a kiéhezett vén papa dumát.
Igen, meghúzná mindkettőt, DE :
1. A lányoknak ott legbelül őrülten imponálna, önelégültségből, hogy hú de jó kis csitruként kellettem, egy normális felnőtt embernek IS
2. Valszeg olyat kapnának a lányok, hogy széttépnék a kispárnát az élvezettől (már ha kellő szexkultúrájú a pasi).
3. Mé maguk is meglepődnének, : hogy úristen ezt lehet így is csinálni (nem az egyszerű du...ásra gondolok)
Na mindegy, ez meg a tapasztalat része.
24/24 anonim válasza:
Csak valószínűleg 0 szexkultúrája lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!