Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok, ma lenne lehetőségem csatlakozni harmadik félként egy nálam idősebb párhoz. Megtegyem?
Nehezen megy az ismerkedés, és már régóta keresem az alaklant, de valahogy valami mindig közbejött.
Több ismerkedős oldalra is regisztráltam, hátha összejön valami, és ma írtak nekem, hogy lenne rá lehetőség.
Nem tudom mit tegyek, ha elmondom, hogy nincs még tapasztalatom akkor elúszhat ez a lehetőség. Viszont nekik sem akarok rosszat, a bénázásommal. Valamint azt sem tudom, hogy harmadik félként tudnék e megfelelően helyt állni.
Tippeket és tanácsokat szívesen olvasnék.
23F
Nem hiszem,hogy "betanításra" vágynak,hanem éppen az ellenkezőjére,hogy ugyanúgy kivedd a részed a dologból,mint ők.
Én is azt mondom,hogy nem ez a megfelelő alkalom számodra.Te sem éreznéd jól magad.
Én is azt mondom ennyi alapján, hogy NE.
De ez kicsit részletesebb kifejtést is érdemel...
Elsőre, simán lehet, hogy kacsa az egész, utolsó (vagy azutáni) pillanatban lemondják. (TrueStory)
S a te oldaladról is: ezeket előre kellett volna tisztázni, hogy nincs tapasztalatod.
Durrbelecsináljuk dolgokból sokszor nem sül ki jó dolog.
Ennekutána vagy növessz tököt, és csajozz, vagy tisztázd ezt a másik féllel, na meg te is tudd meg, ők mit akarnak, nehogy véletlenül ne csak a te farkad kerüljön helykre, hanem beléd is egy.
A ferplay híve vagyok én is, tehát meg fogom mondani, hogy nincs tapasztalatom még, és ha így is megfelelek nekik akkor szívesen megyek.
A nő 27 a pasi 43 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!