Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van tapasztata az idősebb nő - fiatalabb férfi szexuális kapcsolatban? Hogyan történt?
16 éves koromban a házban lakó 33 éves csinoska özvegy tanított a szerelemre. Egy bulira vásárolt be, és én segítettem hazacipelni a holmit. Később megszereltem neki ezt-azt, és lassan összemelegedtünk.
Később egy két évvel idősebb csajom volt egy évig. De olyan is volt, amikor idősebb hölgynél húztam meg magam a felsőfokú tanulmányom első évében.
Én az első párat társkeresőn ismertem meg.
Az első 21 évesen volt, ő 49.
Utána megjött a bátorságom, aztán simán toltam nekik, abszolút nem foglalkozva azzal, hogy éppen hány éves.
Működik.
A munkája során találkoztam vele, mivel belsőépitész, és az anyám új házát alakitotta. Elsőre letaglózott, olyan gyönyőrű és csinos volt, még nem láttam nála szebb nőt:-) És az a finom, nőies viselkedése:S Totál oda voltam érte első látásra, mindig úgy inteztem, hogy anyámnál legyek mikor ő jön. Mindig iygekezetem beszélgetni vele, aztán meghívtam vacsorázni, és "privátban" találkozgattun pár 1-2 hónapig, azalatt még jobban belé zúgatam:-) Összejöttünk, nem csak szex van, ez rendes szerelmi kapcsolat. Ő maga is olyan szép mint az egész lénye, a bőre olyan mint a tej, sok fiatalabb elszégyelheti magát mellette,imádom a testét,is. Most volt egy éve, hogy együtt vagyunk, valószínű,hogy összeköltözés lesz a vége.Minden téren működik, sok közös van bennünk,nem érződik a korkülönbség, ő életem nője. Mindig a két érintett felen múlik,hogy valami működik-e, nem a külső körülményeken. Ez az eddigi legjobb,legteljesebb kapcsolatom, ő az,akivel a leginkább egy hullámhosszon vagyunk.
25/F,ő 39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!