Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 19 évesen össze tud jönni egy 14 éves lánnyal azzal nem stimmel valami?
Ismerkedem egy férfivel, most 24 éves.
5 évig volt az előző baratnojevel.
Amikor összejottek akkor volt a lány 14, ő pedig 19.
Amikor rakerdeztem azt mondta 22 éves a lány, közben most 19.
Én tudom, hogy igazából mennyi idős , de gondolom szégyelli vagy nem tudom.
Nekem fura, kicsit taszító is így a pasi.
Ti mit gondoltok ?
23\L
5 évig voltak együtt, miközben az átlag tinik 5 hónapot nem bírnak.
Szerintem ez komoly kapcsolat volt, az ehhez szükséges érettséggel a részeseitől.
Eddig csak nők válaszoltak?
Férfiként: Igen, 19 évesen 14-45 között minden szép nővel összejöttem volna, akivel jól megvoltam.
Az eddigi válaszolók többsége nem nagyon volt még 19 éves férfi.
Szerintem nem sok. 18 évesen nekem is 14 éves barátnőm volt. Nem csak beszélgettünk, ha érted mire gondolok. Ismerek olyan 13-14 éveseket, aki sokkal érettebbek mint amit el lehetne várni és ismerek 25 éves csajokat is, akiket, ha nem ismernék személyesen, 12 évesnek gondolnám agyilag, olyan szinten ragadtak.
Jelenleg 28 éves vagyok és 18 éves a barátnőm, akivel 1 éve vagyunk együtt és imádjuk egymást.
Persze, ha belegondolunk, amikor én már 20 voltam ő még csak 10 és ez durva és az is, hogy én már általánosba jártam rég, amikor ő még meg se született :D 28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!