Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
". Egy lányra jut kb 4-5 udvarló egy időben. Ha mégsem, akkor ott a lánnyal sem stimmel valami. " Ez szerintetek is így van?
Figyelt kérdés
Az egyik itteni válaszolótól idéztem.2013. okt. 26. 19:32
1/17 anonim válasza:
Nem feltétlen. Tény, hogy egy lánynál többen próbálkoznak be, de ha nincs így, akkor sem feltétlen a lánnyal van gond.
2/17 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy kik próbálkoznak be. :D
3/17 Pain for Pleasure válasza:
Szerintem nem.
Például az olyan lányoknak, akik nem járnak társaságba hogyan lehetne udvarlójuk, ha nem is tudnak a létezéséről.
4/17 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség... magamról tudom. Volt amikor egyszerre 7-8 srácnak tetszettem, volt mikor 1-2-nek..
Meg nem mindegy hogy udvarló, vagy olyan srác akinek tetszik..
mert nem minden fiú udvarol egy lánynak, mert lehet hogy túl félénk ahhoz.
5/17 anonim válasza:
Miért lenne így? Ribiknél van így.
Nagyon-nagyon sok olyan szép lány van akiknek nem udvarolnak, mert nem kihívóan öltözködő ribik.
6/17 anonim válasza:
nagymamám mindig azt mondta mikor panaszkodtam neki hogy a többi lányt mindig körülveszik a pasik hogy a fiúk már messziről látják kinél lehet próbálkozni és kinél nem! Ezt úgy értette hogy ki bújik hamar az ágyba tehát itt is a ribis nem ribis dologról van szó.
7/17 anonim válasza:
Igen. A ribiknél azért próbálkoznak sokan, mert könnyű őket ágyba vinni, a normális lányoknál meg azért, mert alkalmasak komoly kapcsolatra. Amelyik lánynál senki se próbálkozik, annak lehet vmi defektje.
8/17 anonim válasza:
Ez a kijelentés nem a defektes lányokról szól, hanem figyelmeztetés a férfiaknak, hogy mindig van konkurrencia.
10/17 anonim válasza:
Fiatal lányoknál így van, mert az idősebb korosztály is őket célozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!