Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Folyton a szexen jár az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton a szexen jár az eszem. Van olyan, aki emiatt nem kezdene ilyen lánnyal kapcsolatot, mert félne, hogy megcsalná?

Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Voltál már hűtlen?
2017. szept. 22. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Kikezdeni kikezdenénk, jól megdugnánk és le is lépnénk. :)
2017. szept. 22. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig a szexen jár szinte, és énsem vagyok hűtlen kapcsolatban. Szóval ha ismerem, és tudom hogy nem csal meg rezzenéstelen arcal, csak nagyon szereti, akkor még plusz pont is lenne, mert én is ilyen vagyok :)

23F

2017. szept. 22. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem voltam hűtlen.
2017. szept. 22. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Folyt: pedig én is így vagyok. Velem is kezdenek.
2017. szept. 22. 20:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Sosem csaltam meg senkit. :)
2017. szept. 22. 20:24
 7/8 Ramone ***** válasza:
Ha nem vagy hűtlen akkor nincs gond... Nem az a nő a para akinek a szexen jár az esze hanem az a nő a fúj aki emiatt félrelép
2017. szept. 22. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem, hogy folyton a szexen jár az eszed... de milyen lánnyal, kisfiú? :DDD
2017. szept. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!