Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme ennek vagy teljese...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ennek vagy teljesen mindegy? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A férfiakat kérdezném, hogy számukra izgató-e ha párkapcsolatukban a nő kicsit "beöltözik" az együttléthez? Miniszoknya, sze.xi fehérnemű, ilyesmire gondolok. Jobban kívánjátok így a párotokat vagy felesleges dolognak tartjátok, mert oly mindegy vagy esetleg visszájára sül el a dolog, mert tudjátok, hogy nektek szól és ezáltal alul értékelődik a nő? Számít ez valamit vagy mi nők értékeljük túl? Mi az igazság? :) köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 28. 07:13
 1/7 anonim ***** válasza:
én többre értékelem a meztelenséget, vagy max egy fekete tanga+magassarkú kombót mint az ilyen-olyan szexi cuccokat, de ez csak az én véleményem, más férfiak kifejezetten döglenek a babydollért, stb.. az aktuális férfinál érdeklődj h mit szeret
2017. szept. 28. 07:17
 2/7 anonim ***** válasza:

én inkább meztelenül szeretem

vannak helyzetek amikor izgatóbb a látvány, pl ha szexi bugyi van rajta ÉS behajol :P

vagy ha a bugyinak története is van, nem CSAK egy szexi bugyi, hanem élmények kötnek hozzá, akkor baromira feltud húzni

de azért egy nyári egybe ruha bugyi nélkül felhúzva...ne akarja megtudni mit kapna :D

24F

2017. szept. 28. 07:31
 3/7 anonim ***** válasza:

engem nagyon felizgat :)

40/F

2017. szept. 28. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre nem tudok igennel vagy nemmel válaszolni. A legtöbb nő fantáziája elég szegényes ezen a téren. Kimerül az olyan cuccokban, amiket te is leírtál, vagy valami gagyi szexshopos jelmezben. Azok egyáltalán nem izgatnak fel, akkor inkább legyen meztelen. Viszont nekem latex fétisem van, és baromi izgató ha egy csaj felvesz olyat. Ilyen cuccokban sokkal jobban kívánom, mint meztelenül. Csak ugye, a legtöbb csajnak eszébe sem jut a latex...

Mondjuk egy ilyen ruha elég dögös:

https://www.youtube.com/watch?v=-7Odmogl3Ng

(1 perc után van a lényeg)

Vagy mondjuk ezek:

[link]

[link]

2017. szept. 28. 10:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a szexi ruhák, fehérneműk.
2017. szept. 28. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is a meztelenséget szeretem. Persze eltudok képzelni valami letisztultabb ruházatot, gondolok itt sima bugyi-melltartó kombó, de az ilyen túlcsicsázott dolgokat hogy kendők, harisnya, meg minden ilyen cuccot nem szeretem.
2017. szept. 28. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:

A dögös fehérneműk és az ilyesmik kifejezetten izgatóak, több okból is.

1. Felcsigáznak (hiszen épp annyit mutatnak, hogy felizguljak, de takarnak is, hogy ne kapjak meg elsőre mindent)

2. Kiemelik a formákat (pl. egy szexi bugyi egy kerek feneket valahogy még kerekebbé tud varázsolni - nem alakformálásra gondolok, pusztán a látványra van hatással)

3. Jelzik, hogy egy különleges alkalomról van szó (amit érdemes megbecsülni)

4. Jelzik, hogy csábítani akarsz (ami nem kis lökést ad az önbizalomnak és az egónak)

5. Minden ilyen ruhadarab legjobb tulajdonsága, hogy élvezet megszabadulni tőlük. Ha én húzom le, az olyasmi, mint az ajándék kicsomagolása - ha a párom vetkőzik nekem, az már egészen leírhatatlan élmény.

Persze ez most csak az ilyen jellegű "kiöltözésre" vonatkozik. A "beöltözés" az én szótáramban már inkább a jelmezeket és a szerepjátékokat jelentik, szóval ha erre gondoltál, akkor bocsi, sokra nem mentél a válaszommal :D

2017. szept. 28. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!