Teljesen bepánikoltam, van értelme?
Ahhoz, hogy a tudás a hosszú távú memóriába kerüljön, időre és ismétlésre van szükség. Érdemes pihenned, mozogj valamit ami által az agyi működés is javul és gyorsul.
Ne görcsölj rá, hidd el, a vizsgahelyzetben előjönnek a gondolatok. Szurkolok neked!:)
"Nagyon sok lecke van, és főleg, hogy én magyar vagyok, nekem nagyon nehéz a román."
Romániában írod az érettségit, ezért TE román vagy. Ha magyar lennél itt Magyarországon írnád.
Utolsó, jól megvigasztaltad szegényt.
Kérdező, időt kellene szakítanod a pihenésre is, mert így csak kikészíted magad a vizsgáig! Tanulás közben tarts pihenőt és gyorsabban fog menni a tanulás. Ne stresszelj, mert nem éri meg!
Sok sikert! :))
"Romániában írod az érettségit, ezért TE román vagy. Ha magyar lennél itt Magyarországon írnád. "
Te aztán megmondtad, most ne haragudj de ő tehet arról, hogy Romániában lakik, mert szerintem nem.. ja és, hogy ő a román, nem hiszem, mivel magyarul irt, szóval az anyanyelve MAGYAR.. akkor vehetnénk úgyis, hogy most egy Magyarországi, Kinában nőtt fel, akkor ő Kinai? Akkor ő már nem mondhatja magáról, hogy magyar, vagy micsoda, ha főleg tudja a nyelvet...jaj nem értek egy egy embert..na mind1 is, a lényeg kérdező, hogy te ne izgulj az érettségi előtt, menni fog az, ismerős a helyzeted, mivel én is úgyanigy voltam, rá páraztam, de nem éri meg, azzal csak rontol a helyzeteden, igaz egy kis izgalom mindenkibe van, nem lehet mellőzni, de gondolj a legjobbakra és tanulj, viszont tarts néha szüntett is, sok sikert kivánok neked, az előző "okos" emberkére pedig ne hallgass :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!