Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja szedek fogamzásgátlót, azóta teljesen megváltoztam. Váltsak vagy nincs értelme?
4 hónapja kezdtem el szedni a Jangee fogamzásgátlót, ez nagyon alacsony hormontartalmú, még is híztam tőle 5 kilót(ha nem sportolnék mindennap, lehet több is fel ment volna), megnőtt az étvágyam, csökkent a libidóm, egész nap fáradt és álmos vagyok, folyamatosan hangulatváltozásaim vannak és kényesebb lettem mindenre. Mostanában jutottam arra a döntésre hogy váltok, viszont nem vagyok biztos benne hogy más tabletta nem-e ugyanezt váltaná ki? Vagy én is megtalálhatom a nekem valót? :)
18/L
Én kétféle tablettát szedtem eddig. Az egyik nagyon jó volt, viszont a másodiktól nagyon rosszul voltam. Hányingerem volt, hőhullámaim voltak, szédültem, rossz volt a közérzetem stb. Nem híztam tőle, viszont 5 kiló ennyi idő alatt elég sok, azt jelzi, hogy a szervezetednek nem jó ez a tabletta. Ez egy olyan mellékhatás, amit érdemes komolyan venni. Sztem ha váltanál lehet, h jobb lenne, de előtte mindenképpen egyeztess a nőgyógyászoddal :).
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!