Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme próbálkoznom, vagy teljesen fölösgesen kínzom 2 éve magam?
"Ez kb 1 éve volt aztán annyiban maradtunk, hogy kapja be mindkettőnk. "
Ez a mondat........:D
Mellesleg ebben az állapotban kellett volna maradnotok. Három elutasítás szerintem elég volt. Ez max. még a 2 évvel ezelőttinél is rosszabb lesz, én nem reménykedék kapcsolatban. Sőt, ha szeretnél barátnőt, akkor az lenne az ideális, ha kizárnád az életedből. Eltöltesz vele x felesleges időt, előre nem haladsz, másokkal való ismerkedést is akadályozza, érzelmileg pedig felé fókuszálsz, addig más lányokkal nem is tudnál mit kezdeni
". És talán sikerülne is elfelejtenem, ha nem lenne még mindig velem ugyan olyan közvetlen. Túlságosan közvetlen"
Tudod,hogyha igazán akarnál megoldást, akkor találnál erre is?
Ennyi lenne: "Nem akarok veled többet beszélni, kerüld a társaságom, ne szólj hozzám, mert XYZ dolgok miatt ez nekem csak probléma lenne. Ne haragudj."
Ennyi. Biztos megértené és soha többet nem lenne se közvetlen, se semmi.
Én nem cselekedhetek helyetted, de amíg nem vagy határozott, addig nem fogod (tudni) lezárni.
Egy biztos: Ebből barátság nem lesz. Az érzelmek nem fognak csak úgy elmúlni, meg a múlt béli dolgok sem, nem beszélve a kényelmetlenségekről.
Ez a lány vagy szpat, vagy végtelenül tesze-tosza, most szerinted melyikkel érdemes kapcsolatot tervezni?
Ha egyszer visszautasítod, nem hibáztathatod, ha a közeledésedre nem tud értelmesen reagálni.
Valószínűleg frusztrált is lehet, ha ilyen helyzetekbe kerül veled. Főleg ha gyakran. Érdemes lenne vele tisztáznod az egész helyzetet.
Ne várj sokat. Ha eddig nem akart semmit, akkor most sem akarhat. Inkább erre gondolj. Az, hogy hetente többször találkoztok, nem ok arra, hogy kötelező legyen vele tényleg kényszer barátságot kötni, ha több nem lehet. Ha nem tisztázzátok a helyzetet (amit talán 1 év távlatából már fölösleges) akkor vagy visszafogod magad és másra koncentrálsz és keresel más lányt, vagy pedig tűröd a mostani helyzetet, de tiszteletben tartod a korábbi kijelentéseit és a haverja maradsz, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!