Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme folytatni? Teljesen elment a kedvem tőle
Szerintem lelki okai vannak, és nem testi. Rengeteg ilyen eset van, ha hiszed, ha nem, nem egyedüli eset. A dolgok legnagyobb részében ez lelki eredetű dolog, szervi alapon csak nagyon kevésszer fordul ez elő. Gondolom fiatal is vagy. Önbizalom, stressz, ezeket gondold át, hogyan és miként vannak az életedben.
De szerintem neked csak idő kell. Négy és plusz egy-két alkalom kevés. Szerintem csak szimplán stresszelsz, és ezért nem áll fel, illetve nem élvezel el. Szerintem idővel majd oldódsz, és menni fog, csak nagyon rágörcsölsz erre, ami negatívan hat a szervezetedre.
Mindenkinek lehet rossz napja, nem vagyunk gépek. Lehet keveset aludtál, nem voltál ott fejben, probléma volt a munkahelyeden, bármi lehet.
Neked nem arra kell gondolnod, hogy egyszer nagyon nem ment, hanem arra, hogy 5-6x igen. Csak el kell hinned, hogy megy neked. És menni is fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!