Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme folytatni ezt a kapcsolatot?
Kell ez neked őszintén?
Szerintem nem.
Ami egy másik pár szétrombolásával kezdődik, a szememben nem is számít igazi kapcsolatnak.
Arról most hadd ne mondjak semmit, hogyha valaki a tökéletességet főzésben, mosásban, takarításban méri, az nem igazi, tiszta szándékkal van együtt az illetővel.
Ha az én párom akármilyen kontextusban is kijelentené, hogy nem kellek neki, pláne, hogy egy másik jobb valamiben, az a dolgok végét jelentené.
Ha van szerelem, akkor minden akadály legyőzhető közösen, van értelme az összecsiszolódásnak, ha nincs, akkor elpocsékolt idő, akármeddig is megy a huza-vona.
Az még mindig nem az, ha az egyik ráparancsol a másikra, az meg mint a kutya, követi a parancsait. Ostoba vagy. A választásod is mutatja. Zsák a foltját, hogy úgy mondjam.
Szerintem szakíts és kész.
De miért kéne feladni a hivatást?
Más is elmegy dolgozni, utána hazamegy, plusz ott a hétvége, munka mellett lehet főzni, kimosni és takarítani, plusz ha megszületik a gyerek, akkor az is belefér.
Nagyon sokan így élnek, hogy dolgoznak és mégsem úszik a lakás.
Nem kell otthon ülni, gyereket nevelni, az mellett lehet ugyanúgy dolgozni is.
De ha neked még ez is sok, ha neked az egyszerűbb, ha rendelsz kaját, bejárónő főz, mos, takarít, gyereket sem akarsz, akkor ha neked ez jó, akkor élj úgy, de akkor ne rabold egy olyan ember idejét, aki egy tiszta, rendes otthonban szeretne élni, esetleg családot. Semmi extra elvárás nincs a barátod részéről, mert mások is megoldják, mert a két dolog nem összeegyeztethetetlen, de ha te nem akarod, akkor ne csináld. Lépj ki ebből a kapcsolatból, de aztán ne lepődj meg, ha ugyanezt mások is szeretik, szeretnék.
Majdnem megkérdezted, mi mindent adott fel érted, mert nem derül ki a szövegből. Harmadjára olvasva jöttem rá, hogy arra a végleg kihűlt kapcsolatra gondolsz, ahol már csak szánalomból illetve (szerintem nem mellesleg) a "háttérszolgáltatás" kihasználása miatt maradt a nő mellett.
Nekem úgy tűnik, nagyon eltérő elképzeléseitek vannak a partnert illetően. Lényegtelen, hogy soha nem szeretett ennyire senkit, ettől még ugyanaz az ember marad. Kockázatos arra alapozni, hogy majd mindketten szépen megváltoztok. De tegyük hozzá, egyikőtöket sem ismerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!