Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor ér véget egy kapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor ér véget egy kapcsolat? Mikor nincs értelme szerintetek már folytatni? Mik az erre utaló jelek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
ha a barátnőd vagy barátod elhanyagolja magát.
2015. júl. 15. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
jó példa a házasság utáni hízás nőknél
2015. júl. 15. 15:33
 3/12 A kérdező kommentje:
ha az egyik fél más iránt el kezd érdeklődni akkor sincs már értelme az egésznek? vagy már nem várja úgy haza a másikat, nem hiányzik neki? akkor lőttek már ennek?
2015. júl. 15. 15:36
 4/12 anonim válasza:

Hasonlo cipoben jarok en is! Szerintem amig van szerelem addig van remeny, de ha mar a masik nem keress csak ot akkor o mar nem akar semmit se toled...

Azert szurkolok nektek!

2015. júl. 15. 16:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Nincs szex, nincs közös cél, nincsenek közös programok (séta, akár egy ebéd, mozi) túl sok nézeteltérés/vita.

30N

2015. júl. 15. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

- nem vágysz a másik közelségére (nem várod, hogy találkozzatok, nem akarod, hogy megöleljen, megcsókoljon stb.)

- nincsenek közös programok

- teljesen más az életfelfogásotok (2 ember különbözőségét össze lehet egyeztetni, sőt kell is, hiszen enélkül semmilyen kapcsolat nem működik; de nem mindegy, kinek mennyit kell engednie a saját igényei teljes feladása nélkül!)

- elhanyagol téged, nem foglalkozik veled

- a problémáitokat nem tudjátok normálisan megbeszélni, vagy többszöri megbeszélés ellenére sincs változás

- a párod elnyom téged, mindig annak kell lennie, amit ő akar, te csak szolga vagy mellette

- a párod bántalmaz téged (!)

- ha mélyebben belegondolsz, a kapcsolatod soha nem is volt igazán jó, már az elején sem.

Nagyjából ezek azok az esetek, amikor már nem érdemes folytatni.

(Második, ugye nem gondoltad komolyan, hogy nincs értelme folytatni egy kapcsolatot, ha a nő meghízik? :-))

2015. júl. 15. 18:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha elkezdtél más iránt érdeklődni (vagy a párod), az még nem jelenti feltétlenül a kapcsolat végét! Egyszerűen csak nem vagyunk felvértezve az ellen, hogy a párunkon kívül más is megtetsszen nekünk, de az ilyen kis fellángolások elmúlnak. Neked kell tudnod, mennyire erős az új érzelem, és hogy megéri-e félretenni miatta a jelenlegi kapcsolatodat. Nekem volt egy 4 éves kapcsolatom, ez alatt tetszett már meg a páromon kívül más is, de eszembe sem jutott, hogy megcsaljam vele vagy elhagyjam miatta. Kivéve az utolsó ilyen esetet. Ott tudtam, éreztem, hogy nem csak egy kis fellángolásról van szó, vele tényleg meg akartam próbálni. Úgyhogy szakítottam, de nem csak emiatt, akkor már más problémák is voltak.
2015. júl. 15. 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha ilyen dolgokon agyalsz az egy arra utaló jel.
2015. júl. 15. 21:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. júl. 16. 07:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Akármilyen szerelmes vagy, érzed a gyomrodban! De te már úgy is tudod!
2015. júl. 19. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!