Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a történetben miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a történetben miért csak a pasik a hibásak? A lányok miért nem, hogy r_bancok voltak?

Figyelt kérdés

Az oké, hogy stewardessnek általában nem szende szüzek mennek, általában hossteskedésből "szintet lépő" ribi tinilányok lesznek, nem is érdekel, ő életük, de ne mi legyünk már lassan azért megbéjegezve, meg felelősségre vonva, ha egy ribit megdugunk, a nők meg az áldozatok... Vicc hova halad a világ.

[link]

2017. szept. 16. 17:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%

Elég gáz, hogy sokak visszamaradott agyacskájában a szex még mindig bűnös dolognak számít. Tudod mi a bűn? Ártani másoknak lelkileg, testileg. A szexet ide sorolnád? Mert szerintem örömet szerezni magadnak és a partnerednek nem épp bűn kategória.

Amúgy a pilóták megsértették a stewardessek személyiségi jogait. Pont.

2017. szept. 16. 18:13
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
#11 tőlem aztán hívhatsz annak, ha ettől jobb napod lesz :D
2017. szept. 16. 18:14
 13/22 anonim ***** válasza:
16%

Mert egy nő lefekszik egy ágyra, szétteszi a lábát, és annyi férfi fog átmenni rajta, amennyit hagy.

A nőt dugják, nem a férfit.

A férfinek kell levadászni a nőt általában, neki kell ehhez tudás, kisugárzás, munkát beleölni stb.. Plusz még a többség elvárja, hogy keress ennyit, annyit, legyen ilyen munkád, olyan kocsid... Egy 10/5-ös, lakás nélküli, kocsi nélküli eladó nő bemegy egy diszkóba, és már lesz, aki megkörnyékezi. Egy férfinél hol van ilyen? Még jó hogy a riherongyok vannak megbélyegezve :D

1 nőre rámegy egy bulin 10 férfi, 1 férfire hány nő??

Ennyire hogy lehet valaki hülye, hogy ennyire nem látja át a 2 nem helyzete mennyire más ilyen téren.

Ha lesz egy fiad, meg egy lányod, a lányodat lekúrja a fél város, a fiad lekúrja a fél várost: melyikre leszel mérgesebb? Nyilván mindkettőre, de a lányodnál sokkal jobban. Illetve te nem biztos, de más normális embernél ez így van.

2017. szept. 16. 18:17
 14/22 anonim ***** válasza:
8%

# 7

Nem szoktam olcsó lotyókra irigykedni. Hidd el, egy csettintésembe kerülne, hogy kettesével jöjjenek fiúk.

Egyszerűen sajnálom az ilyen lányokat, nem irigykedem... nyomasztó, hogy valakinek ennyire nincs önbecsülése. Nekem hányingerem lenne magamtól.

2017. szept. 16. 18:30
 15/22 anonim ***** válasza:
63%
#14 szerintem meg sokkal jobb lenne ez a világ, ha nem mások dolgaival foglalkoznánk, meg ítélkeznénk egymás felett :D Engem konkrétan nem érdekel, ki hogy éli a nemi életét és az sem, más mit gondol az enyémről. Soha nem ez alapján ítélnék meg embereket, értelmesebb emberek alapból nem szoktak mások életével foglalkozni, annál inkább a sajátjukkal, ezért viszik általában sokra.
2017. szept. 16. 18:41
 16/22 anonim ***** válasza:
38%

# 16, teljesen egyetértek.

Felőlem lehet valaki muzulmán, monogám, aszexuális az ő élete. Csak azok foglalkoznak más életével akik a sajátjukkal nem elégedettek. Nem terjesztek betegséget, nem vagyok házas, úgy élek ahogy nekem jó. Lehet 30 felett elég lesz egy férfi, addig meg hadd élvezzem az életet úgy ahogy nekem jó.

N,

2017. szept. 16. 18:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Szokásos transzi trollhoz van szerencsénk, aki több regisztrációról írogat meg pontozgat...
2017. szept. 16. 18:52
 18/22 anonim ***** válasza:

# 17

Akkor te elég boldogtalan vagy, mert általában úgy írogatsz privátokat, hogy mások magánéletét tudni véled.

De hát a prostituáltak sose boldogok,azért szoktak drogozni is :)

2017. szept. 16. 18:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Na az 50 meg a 71%-os ugyan az :D Ugyan abban a stílusban írogat
2017. szept. 16. 18:57
 20/22 anonim ***** válasza:
52%

Érdekes, én mindkettővel egyet értek, pedig egyik sem én vagyok. Szomorú, hogy a normális hozzászólásokat tartják trolloknak, a gyűlölködő, fröcsögő emberek pedig állítólag értelmes véleményt képviselnek.

Aki másokat az alapján ítél meg hogy hány partnere volt vagy hogy a saját neméhez vonzódik stb. azzal valami nagyon nem stimmel lelkileg.

Azon persze senki ne akad fenn hogy a lányok személyiségi jogaival visszaéltek.

Ahogyan azon sem ha egy pasinak már volt vagy 30 nője, de a lánynak már 4-5nél több kapcsolat az gáz, igaz?

2017. szept. 16. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!