Miért került újra közel egymáshoz a szülés utáni hetekben, hónapokban a szülők ebben a történetben?
A neten olvastam pár napja a történetet, a pár válófélben volt már jópár év házasság után, idősebb gyerekekkel. Az apának már volt új párja is, de mire beadták a válókeresetet kiderült, hogy terhes a felesége. A terhesség alatt nem igazán álltak szóba egymással, aztán a kislányuk koraszülött lett, amikor pedig hazaengedték, az apa kezdetben csak néha, aztán egyre többször maradt segíteni és vége az volt, hogy újra összemelegedtek.
Hát nem tudom, szülés után pont hogy mindenki kimerült és fáradt szerintem, nem igazán tudom elképzelni ezt mint "párterápiásdit" egy válás szélén álló házasságban.
"Szerelem" első látásra a kicsi iránt? :D
Nem tipikus, ebben igazad van, sokan mennek szét ilyenkor, nemhogy újra összejönni az elmérgesedett helyzetből indulva, de az ember annyira összetett és érdekes lény, egy ilyen új helyzet megmozdíthat benne valamit, ami jó irányba viszi a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!