Málnalevél tea terhesség végén kinek segített könnyen tágulni?
Figyelt kérdés
Egy hete iszom. Érdekelnek a tapasztalatok. Tudom, hogy nem csodaszer.2017. aug. 11. 07:59
1/7 anonim válasza:
(Sosem fog kiderülni hogy segít-e! Nem tudhatod, hogy azért mennek jobban a dolgok mert ittad, mert lehet, hogy anélkül is ez lett volna...
Én az elsőnél ittam csak, a második szülésnél nem éreztem hiányát)
2/7 anonim válasza:
36. héttől ittam, 40+1 napon szültem sürgősségi császárral, teljesen zárt méhszájam volt.
3/7 anonim válasza:
Az elsőnél ittam a 36. héttől, kiírt napon császároztak, nem nyíltam (meg faros is lett).
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, mindenkinek ment a zöld kéz. :)
Amit észrevettem az az, hogy el tudok menni mindennap nagy dologra oda ahová a királyné is gyalog jár. :D Ha más nem is ez mindenképp előny. :)
2017. aug. 11. 13:07
5/7 anonim válasza:
Én 3 óra alatt tágultam ki, mikor a fiam született. A teától vagy sem, ki tudja, de ártani nem árt.
6/7 anonim válasza:
Én is ittam az utolsó hetekben, de aztán nagyon nagyon nem akartam tágulni... Persze ki tudja.. Lehet ennyit se tágultam volna?
Én egy hajtással ittam, annyi áztatási idő után ahogy javasolják.
7/7 anonim válasza:
Én hiszek benne,hogy ért valamit.Az első terhességemnél 5 óra alatt megszültem,most a másodiknál burokrepesztés után 3 órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!