Cickafark/málnalevél/palástfű tea okozhat alacsony hőt?
Férjemmel kisbabát szeretnénk, és 6 hónapja kezdtem el vezetni a hőgöbét.
Az első 4 hónapban lehetett látni a hőmérséklet csökkenést az ovuláció idejében, és utána a hőmérséklet emelkedést a luteális fáziban.
Azonban több hónap sikertelen próbálkozás után úgy döntöttem, hogy elkezdek cickafark+málnalevél teát inni a ciklus első felében (1 csészével), és palástfű teát a másodikban (2 csészével).
Viszont amióta elkezdtem inni ezeket a teákat, ez már a második hónap, hogy teszttel és nyákkal vizsgált ovuláció után nem megy fel a hőm.
A ciklus első felében a hőm 36,2 és 36,5 között mozog, és a teák fogyasztása előtt az ovuláció után 36,7 és 37,0 közé emelkedett.
Most a ciklus első fele ugyanaz, viszont a feltételezett ovuláció után csak 36,5-36,6-ig "emelkedik" a hőm.
Mi lehet a baj? Lehet, hogy valamelyik tea okozza? Ha igen, melyik?
Ilyen hónapban ne is számítsak babára, ugye?
Ui.: Annyit már biztosan tudok, hogy a cickafark és málnalevél teát elhagyom. A palástfű marad.
Viszont hátha valaki tudja az alacsony hőm okát, hiszen feltehetőleg nem alacsony progeszteron szint, mert 4 hónapig minden rendben volt...
Köszi a gyors választ!
Igen, valószínűleg igazad van...
Meggyőződésem volt, hogy a beágyazódással van a baj, és ezért akartam teával segíteni egy kicsit a dolgot.
De így vissazgondolva, erre a palástfű is bőven elég lett volna.
Még meggondolom, hogy azt is elhagyjam-e. Mindenesetre jól kiszúrtam magammal :(
Amúgy érdekes dolog ez, hogy a cickafarkot meg málnalevelet is a peteérés segítésére javasolják, és pont ezek miatt nincs peteérésem...
Meg volt a 2 tanuló hónap. Remélem hamar rendbejön az ovum.
Köszönöm, hogy megosztottátok velem a tapasztalaitokat :)
Egy kicsit most letörtem, hogy elszúrtam 2 hónapot, de lesz ez még így se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!