Ha a progeszteronszintem kicsit alacsony, de amúgy a ciklusom 26-28 napos és van peteérésem, akkor csak a palástfű teát igyam szerintetek?
Ha az embrió életképtelen akkor valószínűleg meg fog állni a fejlődésben,csak a hormonpótlás miatt max nem indul be spontán a vetélés.
A progeszteron akkor segít ha progeszteron hiány miatt elvetélnél.
Ha más a gond akkor is elvetélsz ha használod a progit.
Én ittam palástfű teát hónapokig...és tudod mit csinált?Semmit!
Ha nem kapok ovu után utrogestant most nem lennék 32 hetes várandós a 3.babával.
Így van. Az Utro nem csodaszer. Ha egy baba beteg, akkor nem fejlődik tovább, elhal, max. nem indul meg a vetélés. (De sok esetben azzal együtt is megindul.)
2.
Köszönöm szépen a válaszod.
Ezt már mondta más is, hogy ha más a probléma, akkor úgyis elvetélsz. Csak azt nem értem, hogy miért mond minden orvos mást? Mert nem én találtam ki, amit leírtam.
De nem csak erről. Pl missed ab után várjak ki 3 ciklust. Barátnőm orvosa azt mondta, hogy nem kell várni és egyből babás is lett és minden rendben volt. Másiknak azt, hogy ki kell várni a fél évet.
Mindegy, megfontolom, köszönöm. Amúgy sem szeretnék bezavarni a rendszeres ciklusomba.
Gratulálok a babához! Jó egészséget és sok örömöt kívánok a hárpm gyerkőchöz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!