Ultrahangos peteérés vizsgálaton kiderült, hogy nincs peteérésem, és a 21. napi vérvétel alacsony progeszteron szintet mutatott. Clostilbegyt Szedését javasolta az orvos. Ezzel a gyógyszerrel van esélyem a babára? Minden más eredményem rendben volt.
Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 17:44
2/9 anonim válasza:
Igen, én is azzal estem teherbe annak idején:) Azóta már iskolásak az ikrek:)
Megkérdezhetem, hogy mennyi lett a progeszteron szinted? Mi is szeretnénk harmadikat, de nem nagyon akar összejönni :(
3/9 A kérdező kommentje:
A progeszteron szintem 26.26 lett.Azt mondta az orvos hogy ez alacsony és az ultrahang is alátámasztja hogy nincs peteérés.
2017. febr. 8. 18:02
5/9 A kérdező kommentje:
A 9.napi uh:bal oldalt 18mm vezető folliculus
11.nap:23mm foll.
13.nap:26mm cystikus képlet( gondolom nem repedt meg)
15.nap:jobb oldalt nagyobb ovarium cystikus képlet nem látható és az eddigi bal oldalon már csak 14mm tüszők voltak
Valamint ovulatio nem igazolható.
2017. febr. 8. 18:22
6/9 anonim válasza:
Van peteérésed csak az ovulàciod nincs😣sajnos pár napja derült ki nàlamis ugyanez.Nekem tüszörepesztő injekciot javasolta az orvos aki uh zot.A saját orvosomhoz 21 napi vv után megyek vissza.
7/9 anonim válasza:
Az Aviva tornát próbáltátok már? Tud segíteni a hormonháztartás helyrepofozásában meg a fogantatás elősegítésében.
8/9 anonim válasza:
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Ez az első Clostis hónapunk a párommal. A 21. napi Progeszteronom 93,3 lett ami a határérték felett van jóval. Egy helyen olvastam hogy 50 felett már lehet hogy terhességet jelez. Szerintetek?
9/9 anonim válasza:
4:35 Arról, mennyi idő alatt állítja helyre a női hormonrendszert fizikai gyakorlatokkal [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!