Clostilbegyt progeszteron pótlás nélkül?
A dokidnak igaza van, ovu után a tüsző maradványa sárgatestté alakul, ez termeli a progeszteront. kb 14 napig. De 21.-ik napon 15mm-es tüsző bizony elég kicsi. Ha szépen növekszik, kb 2-3 nap múlva esedékes az ovu. Onnantól két hét múlva lehet nemvárni a mensit. Remélem, mész még uh-ra mostanság, akkor kiderül, mi a helyzet. Kapsz tüszőrepesztőt?
Lehet esély így is babára, de jobb lenne tüszőrepesztővel, progeszteron pótlással.
És esetleg egy kivizsgálással, hogy miért is nincs peteérésed... Mindennek van oka, ennek is.
Hú, köszi, akkor tényleg én gondoltam rosszul eddig :)
Bízom benne, hogy még nő ez a kis 15 mm-eske, mondjuk alapból átlagosan 30 napos ciklusaim vannak, így talán kicsit több ideje van nőni, mintha 27-28 naposak lennének (bár nem tudom, hogy ez a két-három nap mennyit számít).
Nagyon bízom benne, hogy tüszőrepesztőre nem lesz szükség, ahogy nézem, annak elég húzós az ára. Na persze ha kell, akkor kell, de nem bánnám, ha nem kéne.
Ultrahangra mostanában nem kell mennem (ez a legutóbbi két napja volt), azt mondták, ha megjönne, akkor jelentkezzek, meg nyilván akkor is, ha esetleg nem.
Kicsit aggaszt, hogy ilyen picik a tüszők, pedig már most, elsőre is elég nagy adag Clostit kaptam, napi két szemet, pedig ahogy itt olvasgattam, vannak, akiknek elsőre csak felet vagy egyet írnak fel naponta. Ha a napi két szemtől is csak ilyen picire nőnek, akkor nem tudom, mennyi lenne az elég :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!