Ki itta a málnalevél teát a pozitív teszttől? Segített a terhesség megtartásában? Meddig ittátok?
Málnalevél tea az izmok elpuhulására, a rugalmasságra van. Ezért a 36-ik hßéttöl szabad csak inni, hogy a szülés alatt gyorsan menjen a tágulás.
Èn semmi esetre Sem ittam volna a 36-ik hét elött.
Én ittam a Gyuri bácsi "babaváró" teáit, most teszteltem a halvány pozit és a csomagban az van, hogy a 12.hétig kell inni a pozi teszttől, a leírás szerint a méhizomzat működést szabályozza, és az is szerepel benne, hogy szülés előtt 2 héttel ismét el kell kezdeni.
Köszi a véleményeket, esetleg van aki a fenti utasítás szerint itta?
Nem ismerem Gyuri bácsit. A málnalevél tea segíti a peteérést, és méhösszehúzó tulajdonsága miatt megkönnyíti a szülést.
Tehát fogamzás előtt és a terhesség végén érdemes inni.
Én nem innám 36. hétig mert méhösszehúzó hatása van. Volt már olyan kismama akit lehordott az orvos amiért korán kezdte el inni és koraszülött lett a gyerek.
a málnalevél tea közismerten ellazítja a méh izomzatát, ezáltal pedig megkönnyíti a vajúdást!!!
Nem szabad inni a terhesség végéig, csak a teherbeesés előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!