Mennyire normális szülés után az ilyen menstruáció?
A legfontosabb kérdés, hogy mivel védekeztek? Első körben csinálj terhességi tesztet, mert nem kizárható a terhesség.
Illetve bármikor késhet, bármitől borulhat fel a ciklus, felléphet hormonzavar, ha nem jön meg a vérzésed, terhes sem vagy, akkor pedig fordulj orvoshoz.
Lehet a szoptatás miatt, vagy terhesség miatt ha nem védekeztetek, vagy csak úgy.
Én még csak nem is szoptattam. Egyre rövidebbek voltak a ciklusaim, már 3 egymás után beállt 28 naposra, mikor egyszercsak több mint 1 hete késett. Csináltam 3 tesztet is, igaz védekeztünk.. negatív lett mind, majd 38. ciklusnapon jött meg. Nem tudom miért késett, furcsa is volt mert a terhesség előtt nagyon pontos volt a ciklusom és szülés után is kb annak tűnt.
Felfázva nem vagy? Az is okozhat késést. Egy tesztet szerintem csinálj azért.
Arra nem lehet adni, hogy kB ovukor ne legyetek együtt. Tudtad, hogy a kis fickók akár 5 napig is életképesek?
Csatlakozom az előttem szólókhoz, pláne úgy, hogy konkrétan nem védekeztek, 1 teszt nem árthat.
Egyébként nekem volt, a kisfiam születése után, amikor már beállt és már 3 év eltelt, hogy késett csak úgy 1 -2 hetet pár hónapig, majd vissza állt, majd hirtelen 1 héttel korábban jött, majd megint a szokott napos lett a ciklus.
Simán lehetsz terhes, ugyanis nem védekeztetek.
A tüneteid is simán utalhatnak akár terhességre is.
Meg persze ezer másik dologra.
Felfázva meg nem hiszem, hogy fel vagy. Nem írtad, hogy sűrű vizelési ingered lenne, amikor is fájdalmas a pisilés és csak pár csepp jön és mellé társul alhasi fájdalom. Ugyanis ezt jelenti az, hogy valaki "fel van fázva", ami nem a hidegtől alakul ki, hanem bakteriális fertőzést jelent egyébként. Ha ezek nincsenek, akkor nem vagy "felfázva".
Én a helyedben csinálnék mindenképpen tesztet.
Illetve ha nem vagy terhes, akkor lehet, hogy most ilyen, majd változik ez még és minden visszaáll a normál kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!