Westworld - Te gondoltál a történetben elhelyezett csavarokra?
Értem ez alatt, hogy:
- a végén derült ki hogy az egész nem egy idősíkban játszódik, hanem 2-ben (+1 még régebbi, Arnoldhoz köthető történet)
- Arnold halála után Ford megcsinálta őt robotnak, majd elnevezte őt Bernardnak
- William és a fekete ruhás szereplő ugyanaz
- Dolores igazából nem átéli az egézet, hanem a visszaemlékezéseiben ismerjük meg a sorozat korábbi történéseit
- Wyatt igazából Dolores, csak rosszul emlékeztek (folyamatosan tisztult ki az emlék, míg a végére kaptuk meg az eredeti történést)
Ezek közül - igaz, csak az utolsó részben esett le - a Wyatt igazából Dolores rész esett le. Csak én voltam ennyire figyelmetlen, hogy nem vettem észre az utalásokat, így nem is számítottam ezekre a csavarokra? Ti melyikeket vettétek észre?
William és a kalapos férfi - már bőven benne jártunk, mikor leesett
- Doloresre rájöttem
- az idősíkok egyértelműek voltak
- Wyatt-Dolores egész a végéig nem, és Arnoldra sem
Idosikok leestek, Wyatt is leesett korabban, Arnoldra a fene gondolt volba ahogy arra is h Bernard robot.
Es a regebbi idosikrol hogy Arnold beszelgetett Doloressel abban most is van csavar, kivancsi vagyok vki gondolt-e ra, de nem irom le nehogy spoiler legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!