Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a történetben miért csak a pasik a hibásak? A lányok miért nem, hogy r_bancok voltak?
Az oké, hogy stewardessnek általában nem szende szüzek mennek, általában hossteskedésből "szintet lépő" ribi tinilányok lesznek, nem is érdekel, ő életük, de ne mi legyünk már lassan azért megbéjegezve, meg felelősségre vonva, ha egy ribit megdugunk, a nők meg az áldozatok... Vicc hova halad a világ.
# 2
Ezt a sablonszöveget már vagy 500 kérdésnél láttam, valaki egész nap ezt másolgatja be mindenhova?
# 2
Miért, akkor ki a rib_nc?? K_rva jó logika nekem van vagy 50 szimpi ismerősöm dugjak mindegyikkel? Agyhalott liberális szöveg, már vártam.
Kérdező: igen, ráadásul több regisztrációval szerintem
Nem igényeink vannak, hanem ösztöneink. Az nem igény, hogy minden farokra rábukjunk. Az különböztet meg minket az állatoktól meg a riherongyoktól, hogy tudunk uralkodni az ösztöneinken.
Ha minden szimpi ismerősömmel dugtam volna, aki nem csúnya, már vagy 100 pasin lennénk túl.
# 7
Szerintem senki sem irigy egy ratyira, aki éppen nőnek adja ki magát és fantáziálgat. :D
Csak a címet olvastam el mert nincs türelmem a hülyeségekhez. Ha jól látom, a pasik titokban felvették és egymás között cserélgették a felvételeket, tehát visszaéltek a nők személyiségi jogaival.
Attól hogy valaki szeret szexelni még nem érdemli meg hogy a jogaival visszaéljenek. Ami meg az általánosításodat illeti, ismerek légiutaskísérőt, kemény munka és nagyon rendes nő az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!