Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a történetben miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a történetben miért csak a pasik a hibásak? A lányok miért nem, hogy r_bancok voltak?

Figyelt kérdés

Az oké, hogy stewardessnek általában nem szende szüzek mennek, általában hossteskedésből "szintet lépő" ribi tinilányok lesznek, nem is érdekel, ő életük, de ne mi legyünk már lassan azért megbéjegezve, meg felelősségre vonva, ha egy ribit megdugunk, a nők meg az áldozatok... Vicc hova halad a világ.

[link]

2017. szept. 16. 17:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
31%
Ezen az oldalon tombol a feminista agyhalott liberalizmus, itt maximum oltásokat fogsz kapni :D
2017. szept. 16. 17:16
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
El nem olvastam, de mi ez h attól mert emberek vagyunk és szexelni. Attól hogy valaki nem kapcsolatban csinalja (vagyis az a 2 ember) lefekszik egymassal közös szimpatia, beleegyezés alapján. Mi a Francert lesz a nőből automatikusan ri banc?!? Nőknek is vannak igenyeik... Mi a fax ezz..? Meg mi az h valaki hibás.. Két felnőtt ember elődönti mit akarnak kezdeni egymás testével és ennyi.
2017. szept. 16. 17:16
 3/22 anonim ***** válasza:
Szexelünk*
2017. szept. 16. 17:17
 4/22 A kérdező kommentje:

# 2

Ezt a sablonszöveget már vagy 500 kérdésnél láttam, valaki egész nap ezt másolgatja be mindenhova?

2017. szept. 16. 17:20
 5/22 anonim ***** válasza:
13%

# 2

Miért, akkor ki a rib_nc?? K_rva jó logika nekem van vagy 50 szimpi ismerősöm dugjak mindegyikkel? Agyhalott liberális szöveg, már vártam.

Kérdező: igen, ráadásul több regisztrációval szerintem

2017. szept. 16. 17:22
 6/22 anonim ***** válasza:
12%

Nem igényeink vannak, hanem ösztöneink. Az nem igény, hogy minden farokra rábukjunk. Az különböztet meg minket az állatoktól meg a riherongyoktól, hogy tudunk uralkodni az ösztöneinken.

Ha minden szimpi ismerősömmel dugtam volna, aki nem csúnya, már vagy 100 pasin lennénk túl.

2017. szept. 16. 17:24
 7/22 anonim ***** válasza:
58%
Én jelenleg 3 férfivel szexelgetek, csak kaland és tudják. Irigy vagy?
2017. szept. 16. 17:34
 8/22 anonim ***** válasza:
35%

# 7

Szerintem senki sem irigy egy ratyira, aki éppen nőnek adja ki magát és fantáziálgat. :D

2017. szept. 16. 17:37
 9/22 anonim ***** válasza:
85%

Csak a címet olvastam el mert nincs türelmem a hülyeségekhez. Ha jól látom, a pasik titokban felvették és egymás között cserélgették a felvételeket, tehát visszaéltek a nők személyiségi jogaival.

Attól hogy valaki szeret szexelni még nem érdemli meg hogy a jogaival visszaéljenek. Ami meg az általánosításodat illeti, ismerek légiutaskísérőt, kemény munka és nagyon rendes nő az illető.

2017. szept. 16. 18:07
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Azt árulja már el valaki, hogy ha egy pasi szexelget fűvel-fával, az miért oké, és miért lesz egy lány ribi, ha ugyanezt csinálja? Vagy egyáltalán miért kell ilyen-olyan bélyegekkel illetni számodra ismeretlen embereket? Nekem rendszeresen vannak kalandjaim, csinos, értelmes fiatal lány vagyok és szeretek szexelni. Ettől úgy érzed neked jogod van megvetni engem? Kinek hiszed magad? Tudtommal úgy élem az életem, ahogy nekem jó és bocs, hogy szarok a véleményedre.
2017. szept. 16. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!