Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny vagy hátrány egy nőnél ha túl hamar elmegy (5 perc kb. )?
hasamra ütve, ennyi infóból azt mondom előny, mert nagyon fárasztó tud lenni, ha fél órát tökéletesen kell teperni, hogy előcsalj egy orgazmust. (tökéletes = ha valamit elrontasz, elmegy a kedve és oda a szex... volt már ilyen)
De csak akkor, ha az elsülés után is képes szexelni, befejezni a dolgot. Persze ha nem, akkor a pasi hozzá igazodik és ő is megpróbál vele egyszerre elsülni.
A legjobb, ha 5 perc kell, de jöhet a többi menet is és ha kell, képes 5-6szor is elmenni.
Tökéletes!
Még ha nem is tud utánna tovább szexelni, de lehet naponta többször is akár, nem fárad ki az ember annnyira.
Alapvetően azt mondanám, hogy előny, de ha utána annyira érzékennyé válik, hogy az aktust be kéne fejezni emiatt és a pasi pedig nem tudna hozzáigazodni, mert neki több idő kéne, akkor baromi nagy hátrány.
Amúgy ennyi idő alatt én is elmegyek, ami nálunk előny, mert a párom is hamar elmegy, illetve ha nem, én attól tudom utána tovább csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!