Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány, hogy elméletileg meg van beszélve, hogy mikor fogunk először lefeküdni? 18L
Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok, barátom már rég nem, aki egyébként 24 éves. Tulajdonképpen nem arról van szó, hogy megbeszéltük, de célozgattam rá, hogy már lehet nem ellenkéznék, ha próbálkozna. Szerintetek ez baj?2017. aug. 20. 09:41
1/9 anonim válasza:
Te érted amit leírtál? Mert én nem
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj,legalább tudja a fiú hogy szabad a pálya.
Gondolom,hogy már pettingeltek,onnan meg már csak egy lépés a szex.
3/9 A kérdező kommentje:
1-es: olvasd el még egyszer
2-es: köszönöm és igen, már pettingelünk
2017. aug. 20. 09:44
4/9 anonim válasza:
Hogyne!Nagy baj az,ha megbeszélitek,hogy mikor ,hol tudtok zavartalanul szeretkezni.Az meg pláne szörnyű,ha még a védekezési módot is lezsírozzátok.:)
Egyáltalán nem baj,sőt!
5/9 anonim válasza:
Ellentmondásos amit írtál. Akárhányszor is olvasom el. Persze ez neked nem tűnik fel,mert az összes részletet tudod.
6/9 anonim válasza:
#5 pedig tök egyértelmű amit leírt, ne ezen rugózz már!
Egyébként nem baj, sőt! :)
7/9 A kérdező kommentje:
Nem ellenkeznék, ha próbálkozna. Ezt mondtam neki. És mivel már ő is nagyon szeretné, ezért gondolom természetes számára, hogy mikor találkozunk, próbálkozni fog. Ezért írtam azt, hogy elméletileg meg van beszélve.
2017. aug. 20. 10:34
8/9 anonim válasza:
Dehogy is baj! Ne csinálj akkora misztikus problémát a szexualitásodból!
Mindegy h spontán v sem a lényeg a türelem a figyelem és az óvatosság a barátod részéről.
9/9 anonim válasza:
Remélem nem valami madarat választottál aki hamar elsül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!