Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél miért erény a szüzesség, férfiaknál meg hátrány ismerkedésnél?
Ez valami ösztön a pasiknál - már amelyiknél, persze - hogy birtokolni akarják a nőt, márpedig ha valaki már szexelt vele előtte, akkor onnantól a nő "használt" (pont nemrég volt egy kérdés, ahol egy úriember pont ezt a szót használta a nem szűz nőkre). Meg aztán egy szűz lánynak nyilván kell egy "mester" aki tanítgatja, és bevezeti a szex rejtelmeibe, ami rengeteg pasinak imponál.
Eközben a nőknek az kell, hogy egy férfi tudja, mit csinál az ágyban, hiszen a női orgazmus egy kicsit komplikáltabb, szóval ahhoz, hogy élvezetes legyen a szex, kell tapasztalat a férfi részéről.
Mert kettős mércében élünk, amit egy nőnek lehet, azt egy férfinak nem, amit egy feketének lehet, azt egy fehérnek nem, amit egy muszlimnak lehet azt egy kereszténynek lehet.
Szopás, de ez van.
(azért még mindig vannak hivatásos nők bőven)
8
Engem nem zavarna az, meg sok más férfit sem zavar, ha valakinek volt egyéjszakása.
Én ilyenkor azt nézem, hogy lehet, hogy volt egyéjszakása, de most velem van, lehet, hogy van 3 exe, de most itt ül mellettem.
Vagyis ezt nézném, ha emberszámba venne valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!