Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknél miért erény a szüzesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél miért erény a szüzesség, férfiaknál meg hátrány ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
23 évesen szűz vagyok lányként és nem gondolnám, hogy más lennék más embereknél e miatt. Nincs semmi baj velem, csak egyszerűen nem találkoztam olyan emberrel, akivel összepasszoltunk volna. Viszont azt nem értem, lányoknál kapásból mondják, hogy hű meg há, hogy ennyi idősen még szüzek, akkor fiúknál miért gond?

2017. júl. 5. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Mert tapasztalatlan gyerek egy csajnak se kell. Azért... egy nőnek átdöfni a hártyáját, pedig olyan mint amikor a 300-ak megküzdöttek thermopülai szorosnál Xerxész-el.
2017. júl. 5. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

Ez valami ösztön a pasiknál - már amelyiknél, persze - hogy birtokolni akarják a nőt, márpedig ha valaki már szexelt vele előtte, akkor onnantól a nő "használt" (pont nemrég volt egy kérdés, ahol egy úriember pont ezt a szót használta a nem szűz nőkre). Meg aztán egy szűz lánynak nyilván kell egy "mester" aki tanítgatja, és bevezeti a szex rejtelmeibe, ami rengeteg pasinak imponál.

Eközben a nőknek az kell, hogy egy férfi tudja, mit csinál az ágyban, hiszen a női orgazmus egy kicsit komplikáltabb, szóval ahhoz, hogy élvezetes legyen a szex, kell tapasztalat a férfi részéről.

2017. júl. 5. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sok palinak nem jon be egy tapasztalatlan no amugy.
2017. júl. 5. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
A nő azért szűz ennyi idősen, mert válogatós és van tartása, a férfi azért, mert lúzer.
2017. júl. 5. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Van tartása XD
2017. júl. 5. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Azert mert egy eloiteletes, szexista tarsadalomban elunk. Nagyon szomoru hogy az emberek igy gondolkoznak. Volt egy srac akit kb. 2 oraval az incidens elott ismertem meg. Meg sem fordult a fejemben hogy le akar fekudni velem. Csokolozni kezdtunk, aztan kezdett vrtkoztetni, majdnem szex lett belole de aztan beismerte hogy szuz es teljesen kiakadtam mert a csavonak csak azert kelletem hogy elvegyem a szuzesseget. Most mondjatok meg ez mennyire beteges
2017. júl. 6. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Mert kettős mércében élünk, amit egy nőnek lehet, azt egy férfinak nem, amit egy feketének lehet, azt egy fehérnek nem, amit egy muszlimnak lehet azt egy kereszténynek lehet.

Szopás, de ez van.

(azért még mindig vannak hivatásos nők bőven)

2017. júl. 6. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 még mielőtt elkezdenél zokogni: a tapasztalat sosem baj a férfiaknál, míg a nők tucatjával írják ki az olyan kérdéseket, hogy elveszítették-e minden emberi értéküket mert volt ne adj isten 1-2 egy éjszakás kalandjuk. Na ezen meg nektek nem kell aggódnotok.
2017. júl. 6. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:

8

Engem nem zavarna az, meg sok más férfit sem zavar, ha valakinek volt egyéjszakása.

Én ilyenkor azt nézem, hogy lehet, hogy volt egyéjszakása, de most velem van, lehet, hogy van 3 exe, de most itt ül mellettem.

Vagyis ezt nézném, ha emberszámba venne valaki.

2017. júl. 6. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!