Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora hátrány ha a férfi felnőttként tapasztalatlan? Miért nézik le a nők?
Miért nincs esélye?
Tényleg áthidalhatatlan probléma ha 30 körül alig vagy egyáltalán nincs tapasztalata?
Van még esélye párkapcsolatra,megtanulni amit kell?
Esély mindig van.. meg különben is.. miért kellene bárki orrára kötni rögtön az elején, hogy nincs tapasztalatod? Az őszinteség nem egyenlő a rögtöni kitárulkozással.
Egyébként miért nincs?? És mi az amit változtattál azért, hogy lehessen?
Tanulni, fejlődni, változni mindig lehet. És mindig fogsz találni olyat aki emiatt elutasít meg olyat is aki ezt elfogadja.
Ahogy férfiként látom ezt:
Esélye van, és szerintem nem nézik le a nők.
A probléma azzal van, hogy a korban hozzáillő nők már nem azzal akarják tölteni az időt, hogy egy ezen a téren éretlen férfit tanítgassanak. Már a családalapításnak kellene a napirenden lenni (egyszerűen mivel a hasonló korú nőknek ketyegni kezd a biológiai órája).
Ebben a korban már egy csomó mindent tudni kellene egy kapcsolat irányításáról, konfliktuskezeléséről stb. amik komolyabb és komplexebb dolgok annál, mint hogy összeszedte a bátorságát, hogy adjon egy puszit egy lánynak.
Esély viszont mindig van. Még pont időben vagy. De csodákra ne számíts.
(35F)
Engem inkább vonz, ha félénkebb+tapasztalatlanabb, mint az átlag. Csak azért annyi bátorsága legyen, hogy kezdeményezzen. És ne legyen dagi meg buta.
36N
Olyan jó lenne ha pontozáskor oda kellene írni, hogy miért pontoztak le, mert nem tudom mi szörnyűséget írtam. A legkomolyabban nem értem mi volt a gáz.
Az ember fejleszthető. Fejlesztheti önmagát, változhat és így változhat az élete is.
Különbözőek vagyunk. Én is (ahogy a 3. írta nőként eldönthetem mit szeretnék) volt, hogy olyat akartam aki kicsit esetlenebb volt és nem volt gond, hogy az illető tapasztalatlan. Ez egyszeri választás volt, de megtörtént.
Azért, ha akarják a lepontozók higgyék, hogy a világ fekete és fehér és megváltoztathatatlan. Egészségükre :D
Lehet, nem kellene csodálkoznom, itt még azt is pontozzák, hogy tetszik-e a piros szín, vagy hogy jól érzem-e magam ettől-attól-amattól.
2. voltam.
4-essel értek egyet. Szerintem is ilyenkorra már nem ártana ha lenne annyi tapasztalata, hohy tudja mire van szüksége. Hogy célja legyen és ne ott tartson, hogy azzal sincs tisztában amit egy kapcsolat nyújthat neki illetve amit ő adni tud.
Tudom ez kegyetlenül hangzik, de rizikós egy nőnek aki családot szeretne így belevágni, hisz a pasi így qzt se tudja felmérni egyáltalán mire vállalkozik.
Ez persze nem törvényszerű csak az én meglátásom, hogy egy jól működő kapcsolatba amire mondjuk egy életet lehet alapozni kell némi tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!