Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkora hátrány ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora hátrány ha a férfi felnőttként tapasztalatlan? Miért nézik le a nők?

Figyelt kérdés

Miért nincs esélye?

Tényleg áthidalhatatlan probléma ha 30 körül alig vagy egyáltalán nincs tapasztalata?

Van még esélye párkapcsolatra,megtanulni amit kell?

2015. jún. 9. 09:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
53%
19-es 18-as vagyok. Hol írtam én olyat hogy jártam gimibe vagy egyetemre. Akkor én már dolgoztam mert kuldúlhattam volna az utcán. Neked meg volt aki enni adjon és volt hol lakjál. Élted az életed és bőven volt időd csajozni.
2015. jún. 9. 22:15
 22/38 anonim ***** válasza:
40%

én egy teljesen fiú osztályba jártam középiskolában.

Főiskolán 95% pasi. Az a maradék lány is alig alig járt be.

2015. jún. 9. 22:29
 23/38 A kérdező kommentje:

Akkor hogyan legyen sikeres a sikertelen?

Mi számít sikernek a nők szemében?

Miféle siker hatására lehet valaki sikeresebb a nőknél?

És mit a siker ha nem tud élni vele?

A siker ellenére is dobhatnak valakit a nők ha balfa.z a párkapcsolathoz.

2015. jún. 10. 15:49
 24/38 anonim ***** válasza:
44%
A nők mindenért dobnak. A legkisebb hibádért. Mert van ezer aki vele akar lenni. Egy férfinek meg nem egyszerű csak úgy nőt találni/ tisztelet a kivételnek/ Egy nő elutasítása rosszabb mindennél. Nem fog szóba állni veled még ha nem is volt igaza vagy ha rájön hogy a férfinak volt mindenben igaza akkor egy nő azt nem viseli el. Ez is már azért lett így mert ők akarják megszabni mikor hol hányszor. Ha te másképp gondolod akkor gyorsan lapátra kerülsz.
2015. jún. 10. 15:56
 25/38 A kérdező kommentje:

Sose volt igazán merszem próbálkozni.

Nyilván elmondták volna a barátnőiknek ami tovább rontja az esélyeket no meg a mások fülébe is eljut és a hátam mögött meg suttognak rólam a bénáról.

Arról nem is beszélve, hogy sose tudtam mit nyújtani a nőknek. Sose voltam értékes pasi akivel érdemes valahol mutatkozni,se kocsi,se pénz,se megnyerő jellem,se célok,se nagy társaság.Teljesen szürke vagyok.

2015. jún. 10. 16:03
 26/38 anonim ***** válasza:
23%
kérdező. A nőknek vannak elvárásaik. Te nem fogsz beleférni abba amit elvárnak. Fizetned kell. Másképp nincs szex. Én is kurv.hoz járok. Tudom más is használja. De ha nincs más? Nem kérdez, nem akadékoskodik. Nem kosaraz ki és nem néz le. De nagyon jól kielégít.
2015. jún. 10. 16:11
 27/38 anonim ***** válasza:
47%
És fiatalabb lánnyal nem akarsz járni?
2015. jún. 12. 12:42
 28/38 A kérdező kommentje:

Hány évesre gondoltál?

A 10 évvel fiatalabbak elvárásainak sem tudok megfelelni.

A gond, hogy tapasztalathoz és változáshoz tapasztalatot kellene szerezni.

Csak hogy?

2015. jún. 12. 15:02
 29/38 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem pedig pont, hogy aki mondjuk 10 évvel fiatalabb nálad, az előbb nézi a szerelmet, mint mást. Sokszor vonzó tud lenni, ha egy lány első valakinek, aki egy igazi férfi, és mégis ő is első neki.
2015. jún. 12. 18:01
 30/38 A kérdező kommentje:

Ha sehogy sem tűnök férfinak?

Mert hát nem. Élettapasztalatom is kevés van.

2015. jún. 12. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!