Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi 30 évesen is az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Ha egy férfi 30 évesen is az anyjával él, az a nőknél mekkora hátrány?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem egy ismerősömről. Nagyon jóképű, kedves, intelligens, humoros és udvarias, dolgozik is, de olyan "anyuci pici fia" típus. Ha az anyukájával él, az a nőknél mekkora hátrányt jelent? Lehetséges, hogy ezért nincs hosszútávú barátnője? (Tuti, nem meleg.)

Szerintetek?

2013. febr. 17. 12:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szerintem semmilyen hátránya nem lesz belőle, egyszerűen még nem találta meg az igazit addig meg igaza is van minek költözzön el?
2013. febr. 17. 12:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Én már szívtam meg anyuci kicsi fia típussal. Nem kéne, csak ha változtat.
 3/16 Deviáns Zsírkréta ***** válasza:
Persze, hogy lehet. De nem plusz pont egy nőnél a 30 körüli korosztályban...
 4/16 anonim ***** válasza:
szerintem nehéz helyzet mert ott az anyukának a szimpátiáját is meg kell nyerni ami valószínűleg nehezebb lesz mint a srácét
 5/16 anonim ***** válasza:
Megvetik a nők az ilyeneket, hasonló kérdéseknél is látható volt meg itt is az lesz.
2013. febr. 17. 12:27
 6/16 A kérdező kommentje:
Hát, anyukája elég sok mindenbe beleszól, el tudom képzelni, hogy a barátnőválasztásba is. Amúgy ne értsetek félre, nem ítélem el, csak kíváncsi vagyok. :) Mert tényleg egy minden szempontból vonzó férfi, furcsa, hogy még egyedül van, ráadásul annyi gyönyörű nővel a környezetében.
2013. febr. 17. 12:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Hogy az anyjával él, meg hogy anyuci pici fia, nem feltétlen függ össze. Előbbi úgymond természetes, hiszen a mai világban átlagembernek lakáshoz jutni kb. lehetetlen. Ha csak ezért él vele, nem annyira gáz. Ha megtehetné, hogy elköltözik, de nem teszi, az már kellemetlenebb.
2013. febr. 17. 12:33
 8/16 anonim ***** válasza:

Aki egyedülálló az miért éljen egyedül?

30 évesen nem tudsz házat építeni ha nem vagy vmi középvezető.

2013. febr. 17. 12:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Dehogy hátrány. Nekem is volt olyan barátom, aki 29 éves koráig az anyjával élt. Én is közelebb állok a 30-hoz, mint a 20-hoz, mégis a szüleimmel élek. Írtad, hogy jóképű. Nem lehet, hogy azért nincs senkije, mert ebből kifolyólag túlságosan is válogatós?
2013. febr. 17. 13:04
 10/16 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen az anyjával a kacsolata, nem plussz pont semmiképp ha vele él. Az anyuci pici fia típús megszokta hogy ki van nyalva a se@ge is, és az ilyenekkel jobb nem kezdeni, jóképűség, intelligencia ide vagy oda, hajlamos házicselédnek nézni a nőt és a végtelenségig elkényeztetettek tudnak lenni. Tisztelet a kivételnek.
2013. febr. 17. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!