Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 30 évesen is az anyjával él, az a nőknél mekkora hátrány?
Nem rólam van szó, hanem egy ismerősömről. Nagyon jóképű, kedves, intelligens, humoros és udvarias, dolgozik is, de olyan "anyuci pici fia" típus. Ha az anyukájával él, az a nőknél mekkora hátrányt jelent? Lehetséges, hogy ezért nincs hosszútávú barátnője? (Tuti, nem meleg.)
Szerintetek?
Erről a TV-ben is volt szó, hogy nem csak Magyarországon, de külföldön is egyre több 30-as kénytelen egyszerűen a szüleivel élni, mert óriási a munkanélküliség,és másik lakáshoz jutni, építeni egyenlő a lehetetlennel. Akinek meg jut állás, az meg örül, hogy csekkekre és kajára futja, nem kell bemutatni a magyar béreket.
Én is szüleimmel élek, de én ennek semmi hátrányát nem érzem. Ettől nem gondolom magam "anyuci pici fiának". Voltam kollégista középsuliban és egyetemen, éltem külföldön, szóval tudok önálló lenni.
Csak azért súlyos ezrekért albérletben lakni, hogy elmondhassam, nem otthon lakom, annak semmi értelme. Megosztjuk a költségeket, így jobban kijön az ember, aztán majd, ha rámszakad a bank, akkor esetleg lesz máshogy. Amúgy meg nem zavarnak a szülők engem, jó a kapcsolatunk, és őket sem zavarja, ha idehozok valakit.
Én úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráfokkal az állatkertben:
Szép,szép, de otthonra nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!