Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi 30 évesen is az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Ha egy férfi 30 évesen is az anyjával él, az a nőknél mekkora hátrány?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem egy ismerősömről. Nagyon jóképű, kedves, intelligens, humoros és udvarias, dolgozik is, de olyan "anyuci pici fia" típus. Ha az anyukájával él, az a nőknél mekkora hátrányt jelent? Lehetséges, hogy ezért nincs hosszútávú barátnője? (Tuti, nem meleg.)

Szerintetek?

2013. febr. 17. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Erről a TV-ben is volt szó, hogy nem csak Magyarországon, de külföldön is egyre több 30-as kénytelen egyszerűen a szüleivel élni, mert óriási a munkanélküliség,és másik lakáshoz jutni, építeni egyenlő a lehetetlennel. Akinek meg jut állás, az meg örül, hogy csekkekre és kajára futja, nem kell bemutatni a magyar béreket.

Én is szüleimmel élek, de én ennek semmi hátrányát nem érzem. Ettől nem gondolom magam "anyuci pici fiának". Voltam kollégista középsuliban és egyetemen, éltem külföldön, szóval tudok önálló lenni.

Csak azért súlyos ezrekért albérletben lakni, hogy elmondhassam, nem otthon lakom, annak semmi értelme. Megosztjuk a költségeket, így jobban kijön az ember, aztán majd, ha rámszakad a bank, akkor esetleg lesz máshogy. Amúgy meg nem zavarnak a szülők engem, jó a kapcsolatunk, és őket sem zavarja, ha idehozok valakit.

2013. febr. 17. 13:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el többi hozzászólást, de azt hozzá tenném h nem mindenki teheti meg h külön éljen és ha nincs barátnője akkor jobban jön ki anyagilag a muterral esetleg tud félretenni és ha saját kéróra kerül a sor akkor előnyben van.
2013. febr. 17. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálam ez volt az egyik legfőbb kizáró ok párválasztásnál.
2013. febr. 17. 14:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet, helyes, jóképű ez akkor sem természetes 30 körül, ismerek ennyi idős pasikat volt párjaimat, meg a jelenlegi is mindegyik fel tud mutatni vagy lakást, vagy albérletet. Nem egészséges szülőkkel lakni ennyi idősen még nagy házban sem. S igen az hogy nincs nője és anyucival él gyanus, s elgondolkodtató már rossz beugró egy viszonynál főleg a korabeli nőknél.. Max a 20 éves lányoknál nem.
2013. febr. 17. 15:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráfokkal az állatkertben:

Szép,szép, de otthonra nem kéne.

2015. júl. 13. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:
13as remélem azért a sunádon kívül a ház másik felét bele tudod adni a kapcsolatba.
2022. jún. 17. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!