Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkora hátrány ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora hátrány ha a férfi felnőttként tapasztalatlan? Miért nézik le a nők?

Figyelt kérdés

Miért nincs esélye?

Tényleg áthidalhatatlan probléma ha 30 körül alig vagy egyáltalán nincs tapasztalata?

Van még esélye párkapcsolatra,megtanulni amit kell?

2015. jún. 9. 09:15
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
27%
Mert valami nem stimmel vele ha eddig nem volt neki semmi.
2015. jún. 9. 11:38
 12/38 anonim ***** válasza:
76%

egyik ismerősömnek most lesz házassága, 35 éves. Nem tudom, hogy ő neki az első, de 20 és 34 éves koráig nem volt neki nője, az biztos

azt meg, hogy a nők mit éreznek meg - felejtsd el. Nem éreznek azok semmit! Sosem veszik észre, ha valaki szerelmes beléjük, ellenben bedőlnek bármilyen manipulatív pasiknak, akinek csak szexre kellenek.

2015. jún. 9. 11:57
 13/38 anonim ***** válasza:
87%

Nem feltétlenül hátrány. Kapásból két lány ismerősöm is eszembe jutott, akik pont a tapasztalatlan férfiakra buknak, mert imádják "tanítgatni" őket.

Én nem nézem le azt, aki tapasztalatlan, de nem tudok vonzódni hozzá. Ez ugyanolyan, mint amikor azt mondják a fiúk itt, hogy legalább egy kicsit nézzen ki valahogy, különben esélytelen. Ez van, mindenkinek vannak elvárásai.

2015. jún. 9. 12:00
 14/38 A kérdező kommentje:
3, az első felével teljesen egyet értek !
2015. jún. 9. 13:30
 15/38 A kérdező kommentje:

4,egy részével szintén egyet értek. Már rég sok minden mást kellene tudnom, de én egy tizenéves szintjén ragadtam.

Ez újabb hátrány és ezt is megérzik a nők.

6, kezdeményezni? nem is tudom mi fájna jobban az elutasítás vagy ha igent mond,mert akkor a baj is nagyobb

Már ennyire lent vagyok ! Ez mindenhogy nagyon gáz és kínos és lúzer .

9, -Szerintem is ilyenkorra már nem ártana ha lenne annyi tapasztalata, hogy tudja mire van szüksége. Hogy célja legyen és ne ott tartson, hogy azzal sincs tisztában amit egy kapcsolat nyújthat neki illetve amit ő adni tud. -

Ezek közül semmivel sem vagyok tisztában,mind hiányzik !

Nem csak a szexről van szó. Iszonyatos hátrányban vagyok.

13, Pont ez az! A hozzám hasonló korúakkal szemben már olyan elvárásokat támasztanak a nők amiknek nem tudok megfelelni.

De a fiatalabb srácok által nyújtott dolgokat sem tudom megadni a lányoknak.

Így esélytelen vagyok. Már az is eszembe jutott, hogy ilyen feleség kereső,közvetítő cégnél van csak esélyem ha világ másik feléről találnak egy balfék nőt nekem, különben.. :-)

2015. jún. 9. 13:50
 16/38 anonim ***** válasza:
26%
De, Kérdezô, mondd már meg mi volt veled 17 és 30 éves korod között, ebben a 'röpke' 13 évben mégis hogy alakulhatott ez így? Tényleg érdekel. 28/N
2015. jún. 9. 19:02
 17/38 anonim ***** válasza:
69%
Ne keverd össze a dolgokat, kérdező. Nem azért vagy most sikertelen, mert nincs tapasztalatod, hanem nincs tapasztalatod, mert továbbra is sikertelen vagy.
2015. jún. 9. 19:11
 18/38 anonim ***** válasza:
67%
17 évesen gyereknek néznek. A fiatalabbak még nagyon kislányok. A saját korosztályú lányok meg idősebb fiút választanak. Na eléred a húsz éves kort és nincs hol lakni egy fagyira sem tudod elvinni. Szeretné élérni hogy nekem is legyen. Irány a munka. 12 órát dolgoztam heti hét napból hetet 8 éven át. Kaptam kölcsönt vettem lakást és felújitottam. Lett lazább munkahely jobb órabérrel. Szombat vasárnap nincs munka. 29 éves vagyok és még nem voltam senkivel. Már kinőttem a diszkóból és igy nem marad más csak a társkereső. Többszáz levél elküldése és az állandó nézés hogy valaki ír e. Hat hónapig vátam az első levelet. Kamu levelek. Volt akinek lány adatlapja volt és kiderült hogy fiú vokt. Egy év után egy randi. Soha nem hívott vissza. Ez lassan így megy 3 éve.31 évesen már nem kellek mert nincs tapasztalatom. De hát hogyan legyen? Leszólítok én utcán bárhol lányt. De nem veszik jó néven a kegkedvesebb közeledést sem. Azt mondják bennem van a hiba. Rendben, keresem azt a hibát csak nem találom!
2015. jún. 9. 20:46
 19/38 anonim ***** válasza:
33%
Kifogás, kifogás, kifogás. Ha csak a gimis osztályomra visszagondolok, kapâsból 4 párt tudok mondani, akik az osztályunkon belül jöttek össze és további 2 párt akik a másik osztályba jártak. Ezen felül iskolán belül is rengetegen összejöttek, voltak akik csak csókolóztak, voltak akik csak szexeltek egymással. Gimi: 10-18 èves korosztály. Csak mondom. Ezentúl ez a jelenség az egyetemen is tovább folytatódott. Én is ott választottam párt magamnak, ugyanarra a szakra, ugyanabba a csoportba jártunk, egyidôsek voltunk: 19 évesek. Neki én voltam az elsô szexuális élménye. Szóval..nem tudom mirôl beszélsz. Aki akar az talál is.
2015. jún. 9. 22:06
 20/38 anonim ***** válasza:
67%
19-es 18-as vagyok. Hol írtam én olyat hogy jártam gimibe vagy egyetemre. Akkor én már dolgozzam mert kuldulhattam volna az utcán.
2015. jún. 9. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!