Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora hátrány ha a férfi felnőttként tapasztalatlan? Miért nézik le a nők?
Miért nincs esélye?
Tényleg áthidalhatatlan probléma ha 30 körül alig vagy egyáltalán nincs tapasztalata?
Van még esélye párkapcsolatra,megtanulni amit kell?
Hát ja.
Akkor ennyi idősen hol és hogy szerezzen valaki tapasztalatot ha korban hozzáillő nők mind kinevetik?
Jóformán esély sincs eljutni a kapcsolatig meg a többi.
"Egy módon könnyen ki lehet ebből törni. Hazudsz."
1.lecke: Tedd te is azt a nőkkel !
nézd, én is egyfajta "későn érő" tipus vagyok.
Első szórakozóhelyes élményem: 25 évesen. Azt hinnétek, álltam a sarokban, szorongatva a szörpömet? Pedig nem, simán elvegyültem...
nem kell ezzel jönni rögtön! Ha béna vagy a csókban / szexben, akkor csak vágd ki magad azzal, hogy "végülis veled az első, és minden nővel más, szóval..."
Még mindig ezen a sz.ron rugóztok?
Nem a férfiakkal van gond hanem a nőkkel. Ők lettek túl válogatósak,no meg az emancipáció,meg egyenjogúság stb. Soha nem lesz férfi és nő egyenjogú.
Ezen kár rugózni!
Majd ha a magyarországi nők is fognak szülni fejenként 5-6-8 gyereket és nem magukkal foglalkoznának,no majd akkor lesz helye az elégedetlenkedésnek.
Kifogásokat és nyafogásokat én is tudok ezret gyártani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!