Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkora hátrány ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora hátrány ha a férfi felnőttként tapasztalatlan? Miért nézik le a nők?

Figyelt kérdés

Miért nincs esélye?

Tényleg áthidalhatatlan probléma ha 30 körül alig vagy egyáltalán nincs tapasztalata?

Van még esélye párkapcsolatra,megtanulni amit kell?

2015. jún. 9. 09:15
1 2 3 4
 31/38 A felhasználó ***** válasza:
58%
Ez is hasonló 22es csapdáka mint ami a munkakereséssel van, a legtöbb munkáltató megköveteli a tapasztalatot, de ahhoz meg munka kéne. Egy módon könnyen ki lehet ebből törni. Hazudsz.
2015. jún. 15. 16:57
 32/38 A kérdező kommentje:

Hát ja.

Akkor ennyi idősen hol és hogy szerezzen valaki tapasztalatot ha korban hozzáillő nők mind kinevetik?

Jóformán esély sincs eljutni a kapcsolatig meg a többi.

2015. jún. 19. 17:01
 33/38 anonim ***** válasza:
46%
Ha az élet egyéb területein törekvő vagy(tanulás, munkavállalás, baráti kapcsolatok), akkor szerintem nem esélytelen a dolog. Ezt nőként írom...
2015. jún. 25. 13:33
 34/38 anonim ***** válasza:
16%

"Egy módon könnyen ki lehet ebből törni. Hazudsz."

1.lecke: Tedd te is azt a nőkkel !

2015. júl. 12. 12:44
 35/38 anonim ***** válasza:
76%

nézd, én is egyfajta "későn érő" tipus vagyok.

Első szórakozóhelyes élményem: 25 évesen. Azt hinnétek, álltam a sarokban, szorongatva a szörpömet? Pedig nem, simán elvegyültem...

nem kell ezzel jönni rögtön! Ha béna vagy a csókban / szexben, akkor csak vágd ki magad azzal, hogy "végülis veled az első, és minden nővel más, szóval..."

2015. júl. 12. 19:20
 36/38 anonim ***** válasza:
Mert nincs elég pénze.
2015. szept. 7. 15:12
 37/38 anonim ***** válasza:
54%
Akinek 30 éves koráig nincs talpasztalata, ott valami egyéb gond van. Nem nézem le ettől függetlenül, de nem kellene.
2015. szept. 7. 15:31
 38/38 anonim ***** válasza:
52%

Még mindig ezen a sz.ron rugóztok?

Nem a férfiakkal van gond hanem a nőkkel. Ők lettek túl válogatósak,no meg az emancipáció,meg egyenjogúság stb. Soha nem lesz férfi és nő egyenjogú.

Ezen kár rugózni!

Majd ha a magyarországi nők is fognak szülni fejenként 5-6-8 gyereket és nem magukkal foglalkoznának,no majd akkor lesz helye az elégedetlenkedésnek.

Kifogásokat és nyafogásokat én is tudok ezret gyártani :)

2015. szept. 9. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!