Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Milyen gyakori, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Milyen gyakori, ha egy fiu nem szereti az oralis szexet? Az utolso partnerem kb.1 perc utan leallitott. Mivel pentek este volt, ezert azt hittem, csak faradt vok, de ma beszeltem az exevel, es azt mondta, tenyleg nem szereti.

Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Vok? Komolyan?
2017. júl. 12. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka. Én meg a fiuk 99%-a szeretjük az orálisat.
2017. júl. 12. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
Nekem egyetlen egy olyan párom volt. Azt mondta, hogy megalázó szerinte egy nőnek az ilyesmi. Nem is volt hosszú kapcsolat :-)
2017. júl. 12. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Az igen... Ahelyett, hogy a sráctól kérdeznéd meg, mit szeret és mit nem, az exénél érdeklődsz... Gratulálok :D Nem értem, szopni ki tudod nyitni a szád, kommunikálni nem?
2017. júl. 12. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!