Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nem szeretném elmondani a páromnak, hogy szűz vagyok, mert irtó cikinek érzem. Vagy rossz ötlet, mondjam el inkább?
Nő vagyok és ez elég furán hangzik, de szűz vagyok. Volt már pasim pár éve, akivel orális szexig eljutottuk, de megujjazni nem tudott, nagyon fájt.
Ebben a korban viszont már annyira cikinek érzem, hogy meg sem merem említeni még a legjobb barátnőimnek sem (ők azt hiszik, teljesen lefeküdtem már azzal a csávóval, akivel orál is volt). Nőgyógyászhoz nem is járok, meg 20 évesen amikor elmentem nem volt gáz, tudom hogy orvos de 30 évesen ott se mernék erről beszélni.
Ettől függetlenül a szexuális kultúrám, érdeklődésem nincs a béka segge alatt, ha előkerül a szex mint téma, jól ne tudok kapcsolódni a beszélgetésbe, "megjátszom" magam úgymond, így nem bukok le.
Most viszont összejöttem valakivel pár hete, ő nyilván már szeretné, de nem erölteti, viszont fogalma sincs, hogy szűz vagyok, nekem meg arról, hogy mondjam el neki. Arra gondoltam, nem mondanám el neki. Vagy ez rossz ötlet? Ő 40 éves, biztosan "minden vágya" egy szűz nő, ezért félek, ha megtudja, ki leszek dobva.
Ha megtudja és kidob akkor az semmit sem ér emberileg!
Az h szűz vagy nem gáz, inkább csak hatalmas hiba. Az elvesztegetett időt senki nem fogja visszaadni neked.
Szűz nőre azok vágynak akik a nők értékét használati tárgyként mérik. A szűz nekik vadi új emiatt értékes is.
Ha kidob, írj rám és megoldjuk h többé ne kelljen színlelni. ;)
35F
Én a magam részéről nem örülnék, hogy egy szűz nővel kell kínoskodni, de ettől még nem merülne fel bennem, hogy kidobjam az illetőt.
Egy megoldandó probléma, majd együtt túl leszünk rajta.
Azon viszont berágnék, ha szex közben derülne ki. (Esetleg megbocsátanám, ha látnám rajta, hogy tényleg meg van ijedve emiatt, hogy nem merte elmondani.)
A szexuális kultúrán azt is érted, hogy ujjaddal vagy segédeszközzel be szoktál nyúlni? Ha nem, az baj, ezen változtatni kellene, hogy szokd az érzést. Az ijedtség miatt is szokott összehúzódni, amit a fájdalom még fokoz.
Ha netán arról van szó, hogy a szűzhártyád extra vastag, és emiatt érzel fájdalmat, akkor meg el kell menned nőgyógyászhoz.
Egy nőgyógyász írta valahol, hogy nem gyakran, de rendszeresen végez ilyen műtétet, átvágja az átszakíthatatlan hártyát.
A kérdezőnek és a 2 –es válaszolónak egyaránt mondom.
A kérdés azért tűnik kicsit furának, mert, attól függetlenül elmondod –e vagy sem, ha odakerül a sor úgyis kiderül nem? Tehát felesleges ezen agyalni. De minthogy én is szűz vagyok még (habár fiú)
Én a ti helyetekben nem mondanám el. Miért nem?
Azért mert manapság általánossá vált az a nézet, hogy lenézik a szüzeket. Néhány éve ez még érték volt. Ma már. Egy kerülni való rossz dolognak tartják. Tehát én azt mondom: Jobb, ha nem mondjátok el.
20 éves voltam ,mindenki azt hitte mar elvesztettem a szüzességem (En nem hazudtam ok hittek azt En pedig nem vilagostottam fel őket )
Aztán jött a gebasz (az eddigi kapcsolataim a szex miatt mentek tönkre ,illetve h nem volt szex )és osszejottem álmaim ferfijaval.
Nemtudtam elmondjam-e és ha igen hogyan kellene .
Addig halasztgattam a nagy beszélgetést ,hogy azon kaptam magam ,hogy veszi le a bugyim és En akkor közöltem vele ,hogy szűz vagyok de szeretnem az aktust :)
Ő nagyon orult , mai napig együtt vagyunk és En boldog vagyok ,hogy végül elmondtam neki igaz az utolsó pillanatban sikerült ,de nagyon figyelmes volt és gyengéd :)
Szép emlékként maradt meg :)
22/L
Gondolod, hogy nem fog neki feltűnni, hogy vérzel, meg egyébként is úgy görcsölsz az ijedségtől, hogy nem tudja kalapáccsal se beverni?
Egyszerűen nem tudod megjátszani, hogy nem vagy szűz. Aztán így rossz fényt vet rád, hogy nem mondtad el.
Ha egy szakképzett vibrátorhasználó lennél, magadnak átszakított szűzhártyával, a behatolás jól ismert érzésével, akkor nem kellene elmondanod. De ha ezek nem állnak fenn, akkor kénytelen vagy, tetszik vagy nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!