Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 1 éve nem voltam férfival és emiatt néha nagyon rossz. Nem csupán a szex hiányzik, a behatolás stb. Maga a szenvedélyes, meghitt percek. Szerintetek mennyire rossz ötlet?
Van egy haverom. Rendszeresen érdeklődik a szexuális életem felől. Pl., hogy azóta, mióta szingli vagyon senkivel nem voltam?, hogy bírom? szoktam magammal csinálni valamit? (szoktam, de ezeket nem osztom meg vele, szégyellek erről beszélni bárkinek is, túl privát téma), nen hiányzik a szex? Illetve arról is szó esett, hogy ő szívesen kielégítene engem? Két baj is van: 1. h nem szingli, 2. h nagyon kívánom. Idegennel nem lennék képes... De ő felhozza a témát és bogarat ültet a fülembe. Tudom, hogy helytelen, de nagyon jó lenne...
Ha megtörténne, mennyire lenne elfogadhatatlan!
Nem elfogadhatatlan csak erkölcstelen.
Mindenesetre személyesen is hajlandó vagyok segíteni hasonló gondokkal küzdő hölgyeknek.
25f
"Tudom, hogy helytelen, de nagyon jó lenne."
Én párkapcsolatba élő férfival biztos nem tenném, nekem ez a tabu kategória, függetlenül attól, hogy mennyire vonzódom hozzá, és minden egyéb körülménytől.
Azt, hogy neked ez mennyire fér bele a morális értékrendedbe, illetve a saját lelkiismereted mennyire lenne rendben, ha megtörténne (meg egyáltalán már önmagában azt, hogy mennyire fontos neked, hogy a saját lelkiismereteddel békében legyél), neked kell tudnod.
#4 Úr Isten!!! Soha többé nem panaszkodom a szexuális életemről!
Komolyan 8 éve együtt vagy egy aszexuális nővel? Ugye csak ugratsz minket? Ha nem, akkor hogyan csinálod? Mi a jövőképetek? Család, gyerekek? Nem értem... Ne ért félre, ha szeretitek egymást, minden tiszteletem a tiétek.
Na de, hogy a kérdésre is válaszoljak.
Igen, az én értékrendem szerint elfogadhatatlan. Bár a srác a nagyobb görény, ha félremenne, de rajtad is áll a megcsalás. Az a helyes, ha nemet mondasz. Biztos vagyok benne, hogy másképp is találsz magadnak partnert. Legegyszerűbb, ha tinderezel. Ott randi és szex is szervezhető. Nekem kevés szabadidő mellett szuperül bevált.
30f
Azért nem szakít a jelenlegi barátnőjével, mert utána másikat kellene keresnie, akit akármikor dughat. Így viszont mindig ott van neki ez a kis naív csaj, akit akármikor a farkára húzhat, ha úgy tartja kedve. De mivel unja őt, így téged is akar.
Itt vagyok én, ha akarod. Nekem nincs barátnőm :D
Pár napig voltam fent tinderen. Sok találatom volt, de töröltem magam. Nem feküdnék le idegenekkel...
Ha ez ilyen egyszerűen működne, nem lenne 1 év kiesésem szexuális téren. Persze bírom, illetve alakulgatot párkapcsolatom is ez idő alatt, DE nem jött össze. Hiányzik az intimitás, de nem idegennel pótolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!