Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 1 éve nem voltam férfival és emiatt néha nagyon rossz. Nem csupán a szex hiányzik, a behatolás stb. Maga a szenvedélyes, meghitt percek. Szerintetek mennyire rossz ötlet?
Van egy haverom. Rendszeresen érdeklődik a szexuális életem felől. Pl., hogy azóta, mióta szingli vagyon senkivel nem voltam?, hogy bírom? szoktam magammal csinálni valamit? (szoktam, de ezeket nem osztom meg vele, szégyellek erről beszélni bárkinek is, túl privát téma), nen hiányzik a szex? Illetve arról is szó esett, hogy ő szívesen kielégítene engem? Két baj is van: 1. h nem szingli, 2. h nagyon kívánom. Idegennel nem lennék képes... De ő felhozza a témát és bogarat ültet a fülembe. Tudom, hogy helytelen, de nagyon jó lenne...
Ha megtörténne, mennyire lenne elfogadhatatlan!
Maga a szex nem a bugyi letolásánál kezdődik.
A legjobb amit tehetsz, ha eleve meghitt egy elkülönült egymásba gabalyodós beszélgetéseket folytattok és ebből kell belesodródni valami lángolóbb érzésbe.
Nagyon is jó ötlet ha hajlandóságod van egy barátoddal együtt lenni de azért kínozd meg egy kicsit.
Had teperjen és had ébredjen benne a szexuális indulat helyet először szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!