Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki okok miatt nem áll fel neki?
A férjem és én 5 éve vagyunk együtt, a probléma a kezdetektől fenn áll, van, hogy hónapokig minden rendben, van, hogy hetekig nem sikerül. Ha sikerül "végigcsinálnia", az eget rengető, mindig. De ha nem... van, hogy már az elején is, egyszerűen nem, vagy nem eléggé kemény. Van, hogy menet közben egyik pillanatról a másikra lelankad. Ilyenkor általában próbálkozunk tovább, van, hogy sikerül, de van, hogy még harmadjára is megtörténik ugyanaz. Nyilván ilyenkor az én kedvem is alábbhagy, az elmúlt 2 nap alatt például nem sikerült egyáltalán, pedig az első kudarc után (meg a második után is) próbáltuk tovább. A férjem azt mondja, hogy nem velem van baj, egyszerűen egyszer csak bevillan egy kép neki, hogy nem fog felállni/lelankad, és onnantól vége, meg is történik. Rettenetesen rosszul érzi magát emiatt, és én is, nem csak azért, mert mostanában már félünk nekikezdeni is, hanem mert egyikünk sem tudja megoldani. Ha az én hibám lenne, tudnék segíteni, de így nem tudok, és annyira fél a kudarctól, hogy 2 napja nem sikerül. .. (Azért nem áll fel, mert attól fél, hogy nem áll fel...) hiába volt 3 napja eget rengető... attól félek, hogy el fogunk hidegülni, ha már nem is kezdeményezünk.
Hosszú lett, Elnézést, de esetleg van valaki, akinek ugyanilyen a problémája, és keres / talált/ kipróbált valami megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!