Lelki okok miatt testi tünetek?
Figyelt kérdés
Van itt valaki, akinél előfordult? Fiam 10 éves, felmerült a gyanúja. Harmadik alkalommal beteg idén, ebből kétszer semmit nem találtak (hasfájás, fejfájás), de mindhárom teljesen különböző dolog volt. Most a harmadiknál volt ugyan kimutatható elváltozás, de az is elég bizonytalan, az orvos szerint nem kellene hogy ennyire fájjon.2017. jún. 1. 11:17
1/4 anonim válasza:
Simán lehet. A keresztfiamat bántották suliban. Nem akart beszélni róla, nem mondta el otthon. Akkor lett gyanús az anyukajának, amikor állandóan fájt a hasa, de csak míg lement dokihoz vele. Utána semmi. Aztan amikor letelt a "betegállomány", vagy rögtön megint fájt a hasa, vagy max ment 1-2-3 napot. Kérdezz rá szerintem.
2/4 A kérdező kommentje:
Kérdezgettem persze, de nem úgy tűnik, hogy zaklatná valami. Igazából ez az egyik, ami ellene szól, hogy mindig más baja volt. Ha mindig ugyanazért panaszkodna, mint ahogy a fenti sztoriban is van, akkor jobban hajlanék ebbe az irányba.
Azt nem hiszem hogy megjátssza, mert nincs jó bőrben, sokat is alszik.
2017. jún. 1. 12:40
3/4 anonim válasza:
Simán lehet lelki oka.
Én pánikbeteg vagyok és szervi bajom nincs, mégis nagyon fáj a hasam sokszor, és hányingerem van.
4/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.
4 éves fiamnál ez kruppos roham formájában jelentkezik. Már tudom, hogy nem kell dokihoz szaladnom reggel, mert semmi baja.
Eddig kb 3x volt ilyen. Mindig lelki oka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!