Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lelki okok miatt testi tünetek?

Lelki okok miatt testi tünetek?

Figyelt kérdés
Van itt valaki, akinél előfordult? Fiam 10 éves, felmerült a gyanúja. Harmadik alkalommal beteg idén, ebből kétszer semmit nem találtak (hasfájás, fejfájás), de mindhárom teljesen különböző dolog volt. Most a harmadiknál volt ugyan kimutatható elváltozás, de az is elég bizonytalan, az orvos szerint nem kellene hogy ennyire fájjon.
2017. jún. 1. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet. A keresztfiamat bántották suliban. Nem akart beszélni róla, nem mondta el otthon. Akkor lett gyanús az anyukajának, amikor állandóan fájt a hasa, de csak míg lement dokihoz vele. Utána semmi. Aztan amikor letelt a "betegállomány", vagy rögtön megint fájt a hasa, vagy max ment 1-2-3 napot. Kérdezz rá szerintem.
2017. jún. 1. 12:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Kérdezgettem persze, de nem úgy tűnik, hogy zaklatná valami. Igazából ez az egyik, ami ellene szól, hogy mindig más baja volt. Ha mindig ugyanazért panaszkodna, mint ahogy a fenti sztoriban is van, akkor jobban hajlanék ebbe az irányba.

Azt nem hiszem hogy megjátssza, mert nincs jó bőrben, sokat is alszik.

2017. jún. 1. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet lelki oka.

Én pánikbeteg vagyok és szervi bajom nincs, mégis nagyon fáj a hasam sokszor, és hányingerem van.

2017. jún. 1. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet.

4 éves fiamnál ez kruppos roham formájában jelentkezik. Már tudom, hogy nem kell dokihoz szaladnom reggel, mert semmi baja.

Eddig kb 3x volt ilyen. Mindig lelki oka volt.

2017. jún. 1. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!