Pánik, szorongás, hipohondria, stressz okozta testi tünetek?
Sziasztok.
Arra vagyok kíváncsi, hogy nektek milyen testi tüneteket tudott produkálni a fent leírt "kórságok"?!
Pànikbeteg vagyok/voltam, a rohamokat csíràjàban el tudom folytani..viszont a szorongás és a stressz által kivàltott rosszúlléteimmel nem tudok mit kezdeni.:(
Persze beképzelem a legrosszabbakat..neurológus, szívultrahang, Holter negatív. Ez megnyugtatott..már csak egy vérkép van hátra. Próbàlom elhinni, hogy a rosszulléteimet a stressz,kimerültség, szorongás okozza..de néha nem megy és ráparázok..persze még szarabbul leszek.
Tüneteimről majd írok a késöbbiekben.(már ha érdekel valakit:D )
Szóval akik hasonló mentális gondokkal küzdenek, írjatok:)
(Bocsi a hibákért, tabletről írok)
30/N
Gyakori hányingert,kézremegést.,még nyugalmi állapotban is (azt hiszik sokan,hogy alkoholista,drogos vagy még kitudja mi vagyok).
Tüneteidről írhatsz nyugodtan.
Kedves első válaszoló.
Pánikbeteg vagy? Vagy szorongás/stressz okozza a tüneteidet?
Végtagok kihűlése nekem is szokott lenni és a remegés. Nekem a gyomromra nem megy rá ez a sok nyavaja..viszont a zsibbadástól kezdve a világidegenség megéléséig minden tünet átment már rajtam. Ráadásul mivel a pánikrohamokat tudom kezelni ezek a tünetek csak úgy bármikor előjönnek.
Az elmúlt 1,5 ,hónapban ezek a tünetek jelentkezdtek:
Zsibbadás, bör érzéketlenség, hideg vegtagok, erős fáradsàg, remegés/belső remegès, heves szívdobogàs, légszomj, mellkasnyomás, nehèzkes beszéd, dekoncentráció, fura látás, vilàgidegen megélése, izomfeszülés, félelem hogy valami komoly bajom van, állandó tünet figyelés stb.
Nagyjából ennyi.
"Jó" lenne ha még írnátok többen sorstársak hátha tudunk egy kis erőt meríteni abból, ha kiírjuk magunkból a problémàinlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!