Megkaptam a páromtól. Kedves GAD-osok és pánikosok. Ti is jártatok úgy, hogy azt mondták rólatok, hogy egész nap az ágyat nyomtátok és, hogy valójában egyszerűen csak lusták vagytok?
Páromtól azt a megjegyzést kaptam hogy a 2 hónapja tartó szorongásos állapotom és gyakori pánikrohamaim (amit főleg az agorafóbiának és szociálfóbiának köszönhetek) csak lustaság és hiszti és egész nap az ágyat nyomtam és hogy neki ezt már régóta el kell tűrnie.
Mit szóltok hozzá?
Nagyon rossz hozzáállás. Kérd meg, hogy tájékozódjon a témában. Amiket írsz, azok nagyon befolyásolják az életedet, és a kilábaláshoz segítség kell. Kérd, meg, hogy segítsen neked....nagyon fontos lenne.
Egy volt pánikbeteg.
Párod hozzáállása hátráltatja a gyógyulásodat. Néha még az én férjem is nehezen érti meg, hogy mit jelent egy roham... Azt már felfogta, hogy nem hiszti, de attól még nem tud mit kezdeni vele, senki sem érti ezt, amíg nem éli át. Ja igen, eleinte én is és édesanyám is megkaptunk, hogy ne hisztizzünk... (édesanyám 20 éve pánikbeteg, de hosszú évek óta tünetmentes, én "kezdő" vagyok a témában...)
28/N
Ezt tényleg nem értheti meg senki próbálj meg beszélni vele de nem lepne meg ha utána sem értené meg. Nekem sem értették meg a barátaim soha bár nekem inkább azt hitték hogy sajnáltatom magam...
15/L gyógyult pánikbeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!